Ducesa de Sussex a mărturisit în interviul pentru Oprah că a suferit foarte mult în perioada în care a făcut parte din familia regală. Ea a povestit că s-a simțit prizonieră și a acuzat membrii familiei regale de rasism, precizând că aceștia își făceau griji de ce culoare va avea pielea copilului ei cu prințul Harry.

În urma acuzațiilor făcute de ducii de Sussex, palatul Buckingham a emis un comunicat în care familia regală și-a exprimat tristețea pentru „cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan” și au menționat că au luat în serios acuzațiile de rasism și se vor ocupa în privat de ele.

Familia regală a început să primească multe critici în urma acuzațiilor de rassism, dar Meghan le-a mărturisit prietenilor apropiați că e foarte mulțumită de rezultatul final al interviului. Mai exact, o sursă apropiată lui Meghan a declarat că fosta actriță „nu ar putea fi mai fericită cu rezultatul final” al interviului și că Palatul „ar trebui să fie ușurat” că Meghan nu a intrat în mai multe detalii despre acuzațiile sale.

Citește și: Prima reacție oficială a reginei după interviul prințului Harry și al lui Meghan: „Amintirile pot fi diferite…”

„Meghan a spus că nu regretă absolut nimic din cele spuse în timpul interviului și că faptul că a vorbit cu Oprah a fost atât cathartic, cât și transformator – cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată, în afară de căsătoria cu Harry. Meghan a spus că instituția regală ar trebui să fie ușurată de faptul că nu a dat nume și nu a intrat în mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise”, a declarat sursa pentru Daily Mail.

„Meghan a spus că așteptarea de a împărtăși povestea ei cu întreaga lume părea o eternitate și că nu ar putea fi mai fericită cu rezultatul final. A spus că a trecut peste, dar este deschisă comunicării cu oricine din Familia Regală care dorește să se angajeze într-o conversație constructivă”,a mai spus sursa.

În timpul interviului cu Oprah, Meghan a mărturisit că s-a gândit chiar să se sinucidă pentru că nu reușea să se adapteze cu noua ei poziție în familia regală. „Nu mai îmi doream să trăiesc”, a declarat Meghan la Oprah.

Cu toate acestea, interviul dat de ducii de Sussex riscă să amenințe viitorul monarhiei britanice, mulți fiind nemulțumiți de acuzațiile de rasism. Astfel, jumătate dintre canadieni nu mai bor ca regina să fie șeful statului după dezvăluirile făcute de Meghan. Shachi Kurl, președintele Institutului canadian de cercetare și statistică Angus Reid, a declarat că tot mai mulți canadieni au exprimat mai mult „cinism” față de Familia Regală. Ea a adăugat că doar 50 la sută dintre canadieni o susțin pe regina Elisabeta a II-a ca șef de stat și mai puțin de 33 la sută vor să continue cu monarhia pentru generațiile viitoare.

Citește și:

Adevăratul motiv pentru care fiul lui Meghan și al prințului Harry nu a primit titlul de prinț. Nu are nicio legătura cu culoarea pielii lui

Prima reacție după interviul dat de ducii de Sussex la Oprah. Cine i-a cerut scuze public lui Meghan?