Ducesa de Sussex și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar acum vrea să se bucure de fiecare clipă alături de fiul ei, Archie Harrison. Astfel, ducesei îi este destul de greu să lase pe altcineva lângă bebelușul ei și refuză ajutor din partea staff-ului de la palat, chiar și din partea mamei ei.

 

Deși fosta actriță americană era privită de britanici ca o persoană mai rece, Meghan este topită pentru fiul ei și ca orice mamă vrea să fie alături de el în fiecare clipă. Ducesa îi este foarte dedicată micuțului Archie și vrea să aibă ea grijă de micuț. Deși staff-ul palatului o consideră o mamă de coșmar, pentru că le face zile fripte, spre deosebire de alte femei din familia regală.

„Meghan vrea să controleze totul în jurul lui Archie. Nu lasă pe nimeni să fie singur cu cu fiul. Ea ignoră ajutorul. Nimeni nu se ocupă de el în afară de ea. Nu lasă pe nimeni în apropierea lui”, a declarat o sursă apropiată familiei regale britanice, potrivit express.co.uk.

Mama lui Meghan Markle s-a întors la Los Angeles

În plus, soția prințului Harry se pare că și-a intrat foarte bine în rolul lui mamă și deși se afla la primul copil, ea se descurcă de minune. Meghan nu prea și-a lăsat nici mama să aibă grijă de micuț. O lăsa cu el doar cât intra să facă un duș și apoi se ocupa singură de micuț. Drept urmare, mama ducesei a decis că nu are ce să facă în Anglia și s-a întors la Los Angeles, considerând că mai mult își încurcă fiica decât să o ajute, potrivit revistei New Ideea.

 

“Meghan o lăsa pe Doria să îl țină pe Archie preț de câteva clipe, cât intra în duș, după care alerga să îl țină din nou în brațe.”, a adăugat sursa.

În timp ce unii fani au ales să o critice pe ducesă, considerând că e prea disperată, alții au lăudat-o pentru faptul că este o mămică dedicată, câștigând admirația acestuia.

Meghan Markle a născut un băiețel perfect sănătos pe 6 mai. Ea își dorea de foarte mult timp să devină mamă și în sfârșit visul i s-a îndeplinit, așa că este de înțeles de ce vrea să se ocupe singură de creșterea micuțului.

 

Citește și: