Meghan, în vârstă de 36 de ani, ar urma să se lupte, la categoria ”cea mai bună actriță în rol secundar dintr-un serial”, cu Chrissy Metz, din serialul ”This Is Us”, Ann Down, din ”The Handmaid’s Tale”, cea care a câștigat premiul anul trecut, sau Millie Bobby Brown, care joacă în ”Stranger Things”. Fiecare dintre aceste actrițe este considerată valoroasă, așa că e o onoare pentru Meghan să se afle în această companie. Iar să câștige ar fi o victorie răsunătoare!

Complicații

Ar fi însă o problemă. Ca și actriță nominalizată la aceste premii, Meghan Markle, acum ducesă de Sussex, ar trebui să participe la gală, ceea ce nu e tocmai potrivit pentru un membru al familiei regale. Au existat însă excepții în trecut, prințesa Diana participând la Met Gala în 1996. E drept, însă, că la acea vreme nu mai făcea parte din familia regală britanică.

Apoi, ar fi destul de ciudat, ținând cont că în biografia oficială a lui Meghan, postată pe site-ul familiei regale, abia dacă este menționată cariera de actriță a soției prințului Harry.

Și ar mai fi o problemă. Harry și Meghan n-au scăpat de un impresionant personal de securitate nici în luna de miere. E lesne de imaginat că acesta va fi cu mult mai mare la un eveniment de o asemenea anvergură.

Lăsând însă deoparte aceste probleme, e clar că e cel mai bun an al lui Meghan Markle. Doar o eventuală sarcină ar putea să-l facă și mai bun decât deja este, mai ales că o lume întreagă așteaptă cu sufletul la gură o asemenea veste.

Foto: NorthFoto

Vezi și Regina i-a dat cel mai bun stilist, dar Meghan Markle se încăpățânează să ceară altcuiva prima părere

Citește și: