Reîntoarcerea ducesei de Sussex în Marea Britanie nu dezamăgeşte.  Prin apariţiile sale publice, ultimele în calitate de membru al casei regale, Meghan le dă tuturor o adevărată lecție de stil și eleganță.  Meghan Markle a purtat una din cele mai impresionante ţinute ale sale la festivalul de muzică Mountbatten, ce a avut loc sâmbătă seara, la Londra. Ducesa a îmbrăcat o rochie roșie, lungă, stil capă, cu pantofi roșii Aquazurra  și o gentuță plic, în aceeași culoare, asortându-se perfect cu ținuta lui Harry, care o purtat o uniformă militară.

Meghan Markle le-a dat tuturor o lecție de stil și eleganță. Motivul pentru care radiază de fericireSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Prinţul Harry, care a participat la eveniment în calitate de capitan general la trupelor regale marine, a purtat uniforma alături de medaliile dobândite cu ocazia celor două plecări în Afganistan. Este totodată şi ultima dată când ducele participă la o ceremonie în această clitate oficială, pe care a moştenit-o de la bunicul său, Prinţul Philip.

 

Ducesa arată mai bine ca oricând şi radiază de fericire, iar fanii au remarcat imediat un detaliu pe care Meghan încerca să-l ascundă. Aceasta afișează o burtică de gravidă. Deși a încercat toată seară să-și ascundă burtica cu geanta, Meghan a fost surprinsă în timp ce-și ținea mâna pe burtică așa cum a făcut și în timpul primei sarcini, pesemne micuțul Archie va avea în curând un frățior sau o surioară. prințul Harry a precizt de mai multe ori că și-ar dori doi copii, iar visul se pare că este pe cale să i se împlienască.

Festivalul de muzică Mountbatten marchează cea de-a 75-a aniversare a finalului celui de-al Doilea Război Mondial şi cea de -a 80-a aniversare a trupelor comand0 britanice. Veniturile obţinute în cadrul festivalului sunt donate Asociaţiei Royal Marines  şi organizaţiei CLIC Sargent, care luptă împotriva cancerului.

 

Meghan s-a întors pentru prima oară în Marea Britanie de la plecare în Canada, de la sfârşitul anului trecut și acestea sunt ultimele lor apariții în calitate de seniori ai familiei regale.

Citește și: