Au arătat spectaculos împreună la premiera europeană a filmului ”The Lion King”, chiar dacă tabloidele nu s-ar putut abține și au remarcat că americanca nu și-a revenit după naștere la fel de bine ca ducesa de Cambridge, Kate Middleton, soția prințului William.

Deși a purtat o rochie stilată, neagră, a fost limpede pentru toată lumea că Meghan nu a reușit să dea prea multe kilograme jos. Mai ales în zona bustului și spatelui, Meghan mai are de lucrat.

Harry sui Meghan, la fel de indragostitiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

Lăsând la o parte aceste detalii, a existat o întâlnire de gradul zero pe covorul roșu: cea dintre ducii de Sussex și poate cel mai puternic cuplu din showbiz-ul mondial, Beyonce și Jay Z.

Cântăreața, care și-a împrumutat vocea unui personaj din film, a arătat spectaculos, iar Jay Z a impresionat prin coafura lui neașteptată. Cei doi s-au îmbrățișat cu prințul Harry și Meghan Markle, iar Beyonce chiar a ținut să o complimenteze pe fosta actriță, lăudând frumusețea lui Archie, venit pe lume la începutul lunii mai.

”Copilul tău e foarte frumos”, i-a spus ducesei de Sussex Beyonce, mamă cu experiență – ea având trei copii. 

Vezi și Adevărul din spatele imaginilor cu Meghan Markle și Kate Middleton. De ce au apărut cele două ducese împreună la meciul de polo

Citește și: