Meghan, care peste două luni va deveni mama,  l-a însoțit pe prințul Harry în vizita oficială din Maroc și a reușit să-l pună pe mezinul familiei regale într-o postură tare neplăcută. Moștenitorul coroanei britanice a fost nevoit  din cauza soției lui să-și țară scuze în fața oamenilor din Maroc că nu știe limba franceză.

Mai exact, în timpul vizitei în orașul Asni, unde ducii de Sussex au mers duminică pentru a afla mai multe mai multe despre eforturile unui antreprenor britanic de a ajuta la educația populației locale, Meghan a reușit să-ți pună soțul într-o lumină foarte proastă. Și asta, pentru că ducesa, care a locuit foarte multă vreme în Canada,  a arătat că are cunoștințe  solide de limba franceză, vorbind în timpul vizitei  doar în această limbă. Astfel, roșcovanul, roșu la față de rușine,  s-a văzut nevoit să admită că nu cunoaște deloc limba și a trebuit să-și ceară scuze față de locuitori.

Drept urmare, una din fetele prezente la eveniment a remarcat cu voce tare că ”Meghan a fost mai bună decât soțul ei”, conform jurnaliștilor de la Daily Mail. Niciun membru al familiei regale nu a mai fost pus într-o asemenea situație stânjenitoare.

Citește și: Detaliul din prima imagine cu fetița Andreei Ibacka și a lui Cabral care a atras atenția fanilor. Ce poveste ascunde:  „E de suflet…”

Meghan Markle a reușit să-i supere pe britanici

Angela Levin, biografa Prințului Harry, avertizează că ducesa de Sussex greșește grav și crede că cineva ar trebui să-i atragă atenția, în mod special soțul ei, având în vedere că această face din ce în ce mai multe gafe.

Săptămâna trecută, Meghan i-a înfuriat la culme pe britanici, după ce a organizat la New York o petrecere „baby shower” extrem de costisoare, într-o perioadă foarte dificilă pentru Marea Britanie. Pe contul de Twitter al Palatului Kensington mai mulți internauți au scris că Meghan cu gestul ei le-a ”tras o palmă tuturor celor aflați în nevoie”. Meghan a zburat cu un avion privat la New York, unde a petrecut cinci zile alături de cele mai bune prietene ale ei, printer care și Serena William și Amal Clooney. Moftul ducesei a costat aproximativ 380.000 de euro, potrivit Daily Mirror, pentru că Meghan și-a surprins invitatele și le-a oferit cadouri în valoare de 500 de euro.

Astfel,  biografa a subliniat că această escapadă a lui Meghan este într-adevăr o etalare a luxului într-o perioadă foarte dificilă pentru Marea Britanie, ceea ce nu era deloc potrivit pentru un membru al familiei regale.

Citește și: