E vorba despre violoncelistul Sheku Kanneh-Mason, cel care s-a remarcat la ”Britanicii au talent”. Palatul Kensington a confirmat faptul că mirii i-au ales deja pe cei care se vor ocupa cu întreținerea atmosferei în ziua cea mare, transmițând că decizia nu a fost ușoară și că s-a luat cu multă ”grijă”.

Nu se știe însă câți dintre ei au fost sunați personal de viitoarea mireasă, așa cum i s-a întâmplat lui Sheku Kanneh-Mason. Acesta, în vârstă de 19 ani, a confirmat faptul că a fost contactat de însăși Meghan Markle, el transmițând: ”Sunt foarte nerăbdător, bucuros și onorat să cânt la nunta prințului Harry cu Meghan Markle. Am fost copleșit când m-a sunat domnișoara Markle să mă întrebe daca vreau să cânt în timpul ceremoniei. Bineînțeles că i-am spus da!!! Ce privilegiu! Abia aștept!”, a scris el pe Twitter.

I’m so excited and honoured to perform at Prince Harry and Megan Markle’s wedding. I was bowled over when Ms Markle called me to ask if I would play during the ceremony, and of course, I immediately said yes!!! What a privilege. I can’t wait! @kensingtonroyal #royalwedding

A post shared by Sheku (@shekukannehmason) on

Tânărul va cânta în capela unde are loc ceremonia, iar alături de el vor fi și alți instrumentiști: de la Filarmonică, de la Orchestra Națională BBC Țara Galilor și nu numai. Va mai cânta chiar și un grup de gospel, Karen Gibson and The Kingdom Choir.

În plus, va cânta și corul Capelei Sf. George, fondat în 1348. Grupul e format din 23 de băieți și 12 adulți. Concurentul de la ”Britanicii au talent” va avea însă un moment solo.

Până în acest moment nu se cunosc însă artiștii care vor cânta la dineul oferit după ceremonie. Se vehiculează nume ca Ed Sheeran sau Elton John, însă nu s-a transmis nimic oficial, deși mai e mai puțin de o lună până la evenimentul anului.

vezi și Cum merge darul la nunta prințului Harry? Uite și lista pestriță a invitaților

Citește și: