Însă lucrurile nu stau deloc așa, au declarat surse din anturajul lor, care au avut ocazia să îi viziteze pe Harry și Meghan chiar în casa lor.

Potrivit unei surse, la reședința lor nu exisă nici bucătar și nici majordom. Mai mult, Meghan, deși are o sarcină avansată, ea urmând să nască luna viitoare, este cea care gătește pentru ea și Harry în fiecare seară.

Mai mult, singură își face unghiile, singură se machiază, singură își alege hainele pentru aparițiile publice. Asta, deși ar fi foarte simplu să apeleze la specialiștii de tot felul care îi sunt puși la dispoziție.

”Am fost la ea luna trecută și urma să iasă în public, la un eveniment. Eu și Harry stăteau cu câinii și sporăvăiam, iar ea se dădea cu ojă”, a povestit sursa. E o imagine pe care probabil nimeni nu a avut-o legat de Meghan: ducesa să stea să-și facă singură unghiile, în intimitatea casei ei. Asta, mai cu seamă că arată ireproșabil de fiecare dată când e fotografiată.

”Cu excepția nunții ei, ea singură s-a machiat tot timpul. Singură își alege și hainele și se aranjează pentru aparițiile publice”, a mai spus aceasta.

Sursa a mai povestit și că reședința lui Harry și a lui Meghan e ”mică” și ”intimă”, ”caldă” și că nu a venit la pachet cu personal, așa cum își imaginează lumea. Și asta pentru că cei doi nu și-au dorit asta.

Vezi și Decizia lui Meghan care va scandaliza familia regală britanică. La așa ceva chiar nu se aștepta nimeni!

Citește și: