CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

 

 

Ducesa de Sussex a devenit cu siguranță cel mai criticat personaj al momentului. Toată lumea vorbește despre ea ca fiind femeia care a dezbinat familia regală. Deși britanicii au primit-o cu brațele deschise crezând că va aduce un suflu nou în familia regală, fiind o activistă și o feministă convinsă, aceasta va rămâne în istorie pentru modul în care a reușit să-l despartă pe prințul Harry de familia lui.

Pe rețelele de socializare circulă foarte multe glume șiu meme-uri pe seama ei, însă cele mai recente imagini cu ea în Canada i-au enervat iar pe internauți. Chiar dacă a ieșit din familia regală, tot nu scapă de critici sau de atenția presei, așa cum și-ar fi dorit.

 


Meghan Markle a fost fotografiată zâmbitoare și zâmbitoare,  într-un parc din Vancouver, îmbrăcată lejer și cu un fes pe cap,  în timp ce îl plimbă pe Archie ținându-l  într-un marsupiu, iar într-o mână ține  lesele celor doi câini ai ei. Imaginile i-au scandalizat pe internauți și au luat foc  imediat când au văzut cum îl ține pe micuțul Archie, care mai are un pic și cade din marsupiu, în timp ce ea pare mai preocupată să se uite la camera de fotografiat. Nu e prima dată când Meghan este criticată pentru felul în care își ține fiul în brațe.

„Cineva să îi arate lui Meghan cum se folosește un marsupiu înainte să îl scape pe jos pe micuțul Archie”, „Se pare că nu o interesează deloc cât de inconfortabil stă Archie. Continuă așa, ducesă, nu alteță regală”, au fost câteva dintre sutele de comentarii.

Mai mult, mulți internauți au fost de părere că Archie e mult prea mare ca să-l mai care în marsupiu și nu-i face doar lui rău ținându-l într-o poziție atât de inconfortabilă, dar va avea și ea probleme mari cu spatele din cauza modului în care îl cară.

„Săraca Meghan! În toate pozele cu copilul în brațe arată atât de nenatural. Foarte ciudat!”, sunt de părere câteva mămici.

 

Citește și: