Practic, actrița în vârstă de 36 de ani va avea tot ce și-ar putea dori vreodată o femeie. Va putea locui la palat, dacă dorește, va putea călători oriunde visează, va face parte dintr-una dintre cele mai vechi și respectate familii, va fi admirată de o lume întreagă, va fi în centrul atenției tuturor.

Totuși, un lucru îi e interzis lui Meghan sa facă: nu va avea voie, sub nicio formă, să dea autografe. Va fi o noutate pentru Meghan Markle, care a jucat în serialul ”Suits”.

De același tratament au parte toți membrii familiei regale, de teama ca semnăturile lor ar putea fi falsificate ulterior.

Singurul care a încălcat această interdicție este printul Charles, în 2010. Dacă în mod normal acesta răspunde solicitărilor de a da autografe spunând ”Scuze, nu mă lasă să fac asta”, în timp ce ia o postură ușor amuzantă, la un moment dat, în urmă cu 7 ani, a dat un autograf unei victime a inundațiilor, încercând să își arate astfel compasiunea. A scris pe o bucată de hârtie ”Charles 2010”, dar  gestul nu s-a mai repetat de atunci.

În afară de interdicția de a da autografe, Meghan va mai avea parte și de alte premiere. Nici selfie-uri cu fanii nu își va mai putea face. Deși membrilor familiei regale britanice nu li se interzice explicit să se pozeze cu fanii, nici nu sunt frecvente cazurile în care vreun prinț să se oprească pentru a sta cu cineva la poză. S-a întâmplat în 2014, când prințul William s-a oprit să facă o fotografie cu o fetiță. Dar în mod normal așa ceva nu se întâmplă.

Citește când va avea loc nunta regală și ce au în comun prințul Harry și fostul soț al lui Meghan Markle.