Pe site-ul de pariuri on-line de pariuri online Paddy Power oamenii au pariat o grămadă de bani pe faptul că îndrăgitul cuplu regal ar aștepta gemeni. Se spune că o persoană apropiată de Meghan ar fi pariat  prima pe această informație.

În ultimele zile, mai multe persoane au pariat pe acest lucru, astfel că  acum cota este de 5/1. Speriați de numărul mare de licitații, reprezentanții casei de pariuri au decis să le suspende, fiind convinși că acest lucru este real și cineva din interiorul familiei regale a dezvăluit informația.

Citește și: Cele patru obiecte care nu-i lipsesc niciodată din poșetă lui Kate Middleton

Au fost suspendate pariurile

„A trebuit să suspendăm pariurile. Am văzut un model aproape identic de pariuri înainte de anunțurile angajamentului și sarcinii cuplului. De când a început ziua, fluxul de pariuri ne-a determinat să credem că probabil că jucătorii de pariuri – sau surse apropiate cuplului- știu ceva mai mult decât noi”, a declarat un reprezentant al site-ului Paddy Power

Șansa de a avea gemeni este de aproximativ 1 la 250 de nașteri, ceea ce nu face ca aceasta să fie o situație deosebit de rară. Dar gemenii nu au apărut în familia regală britanică de aproape 600 de ani.

Ultima dată când s-au născut gemeni în familia regală a fost în octombrie 1430, când Joan Beaufort, regina Scoției, a dat naștere băieților gemeni Alexander și James. Alexandru a murit în același an în care s-a născut, în timp ce James a ajuns să fie Rege.

Totuși, în anunțul oficial, reprezentanții Casei Regale au anunțat că Meghan și Harry așteaptă un copil. În plus, în cel mai recent anunț al Palatului  Kensington, care datează de pe 24 noiembrie, s-a transmis faptul că  Meghan și Harry se vor muta în Frogmore Cottaged in Windsor , pentru a se pregăti de nașterea primului lor copil. Deci tot la singular.  Cu toate acestea, nu e prima dată când se zvonește că Meghan ar putea fi însărcinată cu gemeni. Informația a apărut și în vară, după ce oamenii au văzut că ducii de Sussex au cumpărat două pătuțuri pentru casa lor, nu unul.

Citește și: