Ducii de Sussex au recunoscut că-și doresc să devină părinți cât mai curând și se pare că deja și-au pus planul în aplicare. Pe lângă faptul că prințul este în căutarea, potrivit presei britanice, unei mașini mai mari de familie, cei doi au reușit din nou să uimească pe toată lumea. Ei s-au grăbit să pregătească camera bebelușului, dând de înțeles că acesta este deja pe drum, potrivit unor surse de la palat.

Citește și: Meghan Markle este însărcinată? Gestul cu care prințul Harry a dat-o de gol

Deși toată lumea abia așteaptă să vadă cum va ieși copilul lui Harry cu Meghan, care are și origini afro-americane, surpriza va fi mult mai mare pentru fanii familiei regale. Și asta, pentru că ducesa de Sussex se pare că ar fi însărcinată cu gemeni sau cel puțin așa a lăsat de înțeles roșcovanul. Acesta a cerut să fie instalate la conacul Adelaide două pătuțuri, ci nu doar unul, amenajându-și casă astfel încât să fie gata pentru primirea a doi copii.

Citește și: Povestea neștiută de la palatul Buckingham. A fost răpită când se întorcea de la un eveniment caritabil. Cum a reacționat regina Elisabeta a II-a

Harry și Meghan s-au grăbit să aranjeze camera bebelușului

„Harry și Meghan sunt de părere că Adelaide Cottage este locul perfect unde își pot întemeia o familie. Dar având în vedere că se grăbesc să termine camera copilului, surse de la palat susțin că Meghan ar fi deja însărcinată”, a declarat o sursă pentru Celebrity Insider.

Conacul istoric Adelaide se află pe domeniul Castelului Windsor din Edinburgh, iar Meghan și Harry au primit această locuință cadou de la regina Elisabeta a II-a, la scurt timp după nuntă.

Prințul Harry nu a ascuns faptul că cel mai mult își dorește să devină tată, iar Meghan a recunoscut că marele ei vis este să-și întemeieze o familie, spunând că a pregătit deja un cadou pentru fetița ei.

În plus, fiind foarte slabă, Meghan poate să-și ascundă foarte bine sarcina în primele luni, astfel aceștia pot întârzia cu anunțul mai mult timp.

Citește și: