La 6 luni de la nașterea primul lor copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, se pare că Meghan Markle și prințul Harry așteaptă un nou bebeluș. Cei doi au declarat în repetate rânduri că își doi copii, așa că nimeni nu exclude varianta ca Ducesa să fie deja gravidă din nou, având în vedere că ea are deja 38 de ani, iar o sarcină mult mai târzie va avea și complicații mai mari.

printul Harry si Meghan Markle se muta in CaliforniaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Potrivit revistei Lyfe&style, ducesa nu se ascundă și chiar a dat indicii discrete și în turneul din Africa de Sud că se pregătește să devină din nou mămică, mai ales după îmbrăcămintea pe care a ales-o. Meghan Markle a ales doar rochii care se leagă în față cu un cordon, de parcă ar fi dorit să își acopere burtica, cum ar fi rochia albastră pe care a purtat-o și când era însărcinată cu micuțul Archie, în turneul de anul trecut din Australia, când și-a anunțat sarcina, semn că ar avea din nou băiețel.

 

„Cred că Meghan va avea un bebe foarte curând. A. Pentru că ceasul ticăie. B. Pentru că vrea să aibă cel puțin doi copii. C. Ați observat că în timpul ultimului turneu din Africa și-a legat aproape fiecare ținută în fața abdomenului încercând să se acopere? Ar putea fi cu adevărat însărcinată? Dacă da, vor fi nevoiți să-și numească bebele Angola.”, a declarat Paul Burrell în cadrul unui interviu amplu pentru publicația Life & Style.

„Cred că Meghan Markle este deja însărcinată epntru a doua oară”, „Ok, o spun acum..Meghan Markle este însăricnată din nou și va naște anul viitor tot în luna mai”, au fost și câteva dintre comentariile fanilor.

 

Citește și: