Tom Jr., fratele vitreg al lui Meghan, a dezvăluit recent într-un interviu că tatăl lor, Tom Sr., a câștigat la loterie când actrița avea doar 9 ani, suma de 750.000 de dolari.

Câștigul a fost folosit pentru educația lui Meghan, care astfel a putut să meargă la școli de top, care i-au pavat drumul până la întâlnirea cu prințul Harry. „Acei bani i-au permis lui Meg să meargă la cele mai bune școli”, a spus Tom. Markle a studiat la o scoală privată, iar în 2003 a absolvit Universitatea Northwestern.

Citește și: Gestul care a înnebunit Internetul. Trump suferă de demență? (vezi VIDEO)

Meghan Markle și prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai

Tânărul a mai precizat că mariajul lui Meg cu Harry e un câștig pe viață pentru ea, dar faptul că tatăl lor a câștigat la loteria le-a făcut viața mai bună și i-a ajutat pe toți. De asemenea, Tom Jr. și-a lăudat sora și a recunoscut că o admiră foarte mult pentru faptul că a fost ambițioasă și mereu a reușit să obțină tot ce și-a propus în viață.

Prințul Harry și Meghan Markle formează un cuplu de 18 luni, iar luna trecută cei doi și-au anunțat logodna și au dezvăluit că se vor căsători pe 19 mai la castelul Windsor.

 

Citește și: