E vorba despre Meghan Markle, care într-un interviu recent, pentru un documentar care urmează să fie transmis în weekend de postul britanic ITV, a izbucnit în lacrimi povestind despre viața sa din ultima perioadă. ”Nu sunt ok”, a recunoscut tânăra mămică, reținându-și cu greu lacrimile.

Întrebată despre presiunile vieții în lumina reflectoarelor, ducesa de Sussex, a cărei viață s-a schimbat total în ultimii 2 ani, a declarat: ”Uite cum stau lucrurile, orice femeie, mai cu seamă când e însărcinată, e foarte vulnerabilă. Așa că a fost foarte dificil. Apoi vine un nou-născut…”.

”Și mai cu seamă pentru o femeie e mult! Adaugă presiunea vieții în lumina reflectoarelor, pe lângă fapul că încerci să fii mamă (pentru prima oară) sau recent devenită soție și…”, a mai spus Meghan.

Într-un monment de sinceritate și deschidere, fosta actriță i-a spus jurnalistului care o intervieva: ”Mulțumesc pentru că m-ai întrebat, pentru că nu mulți s-au interesat dacă sunt Ok”.

Interlocutorul său a continuat în aceeași temă, întrebând-o pe Meghan: ”Și răspunsul este… ar fi corect să spunem că nu ești chiar Ok?”.

După o pauză scurtă, Meghan Markle a replicat simplu, dând de înțeles că viața ei e mai complicată decât crede lumea: ”Da”.

Și iată cum, deși noi vedem strălucire, e multă muncă în spate, multe lacrimi și, probabil, multă iubire dacă Meghan se încăpățânează să rămână în această lume care nu îi place, doar de dragul soțului ei.

Vezi și Prințul Harry, în lacrimi, în fața tuturor. Nici nu a mai putut să țină discursul!

Citește și: