Meghan Markle are inima frântă. Unchiul ei preferat de care era foarte mândră, fostul diplomat Michael Markle, a murit fără să apuce să-l cunoască pe prințul Harry.

Fostul diplomat a fost foarte mândru de nepoata sa și erau foarte apropiați. Însă, după nunta ducesei cu prințul Harry, relația dintre cei doi membri de familie s-a răcit. Și asta pentru că el a fost deranjat de atitudinea pe care a avut-o Meghan după ce a intrat în familia regală britanică.

Mike Markle a murit la vârsta de 82 de ani. El a suferit de boala Parkinson și a trecut prin mai multe perioade critice din această cauză.

„Mike era un vârstnic liniștit, calm și foarte blând. Era foarte fericit să vorbească despre Meghan, dar de cele mai multe ori când vorbea cu cineva, voia să discute despre ultima sa soție – a iubit-o enorm”, a spus o sursă.

După decesul soției sale, Mike Markle s-a mutat în Oregon, pentru a se afla mai aproape de fiica sa. Potrivit Daily Mail, bărbatul era foarte mândru de Meghan și chiar și-ar fi dorit să-l cunoască pe prințul Harry, însă nu a reușit niciodată.

„Oamenii știau că el este unchiul lui Meghan și întotdeauna sublinia în conversațiile sale cât de mândru era de ea. Asta în ciuda faptului că nu era de acord întotdeauna cu modalitatea sa de a aborda unele lucruri. Avea un obicei de a chicoti și de a spune – Nu ai ocazia mereu să ai un prinț în familie, presupun”, a declarat sursa.

Mike Markle, fost diplomat, a declarat anterior, într-un interviu pentru revista Woman Magazine, că a ajutat-o pe Meghan Markle să devină femeie de stat pe când aceasta avea 20 de ani. Mike a intervenit pentru a-i face rost lui Meghan de un post de ofițer de presă în Ambasada americană din Argentina, pe când aceasta dorea să aibă o carieră în relații internaționale.

În ultimii ani însă, Mike a spus că, așa cum s-a întâmplat și în cazul fratelui său, Thomas, ducesa s-a înstrăinat de el după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry. Markle ar fi trebuit să o conducă pe Meghan la altar, însă nu putea să participe la ceremonie din cauza problemelor sale de sănătate, potrivit presei internaționale.

O altă sursă a informat că Mike Markle nu era foarte mulțumit de felul în care Meghan „s-a răcit față de tatăl său”. „Se cam schimba la față de fiecare dată când era vorba despre acest subiect. Nu cred că Meghan și Mike au mai păstrat legătura”, a spus sursa.

„Unchiul lui Meghan Markle a fost dezamăgit că nu a fost la nuntă. Chiar dacă știa că problemele sale de sănătate nu îi oferă posibilitatea de a călători, se gândea că, cel puțin pentru faptul că a ajutat-o să obțină un loc de muncă la Ambasadă, l-ar fi invitat la ceremonie. S-ar fi simțit iubit și apreciat”, a mai dezvăluit sursa.

Meghan Markle s-a distanțat de toate prietenele ei

Meghan Markle a fost criticată, recent, de o fostă bună prietenă, tocmai pentru că a rupt legătura cu persoanele care i-au fost alături anterior. Nu e ceva nou pentru Meghan să renunțe la prieteni vechi după ce a ajuns în familia regală britanică. Primul caz a fost legat de prietena sa din copilărie, Ninaky Priddy. Prietenia lor a durat 31 de ani. Printre altele au fost într-o vacanță în Europa, la 15 ani, atunci când Meghan s-a pozat în faţa porțiilor palatului Buckingham.

Apoi, a venit rândul stilistei Jessica Mulroney, în vârstă de 41 de ani, din Toronto, una dintre cele mai bune prietene ale lui Meghan să fie dată uitării după scandalul cu atacul rasial.

Jessica Mulroney a postat pe Instagram un mesaj adresat indirect lui Meghan în care scria: „Viața se schimbă. Pierzi dragostea. Pierzi prieteni. Pierzi bucăți din tine pe care nu ți le-ai imaginat niciodată că vor dispărea. Și apoi, fără să-și dea seama, aceste lucruri revin. Intră dragoste nouă. Vin prieteni mai buni. Și o persoană mai puternică, mai înțeleaptă, se uită înapoi în oglindă”.

Citește și:

Kim Catrrall împlinește 65 de ani. Cum arată azi cea care a întruchipat-o pe Samantha Jones în seria Totul despre sex

Prințesa Diana ar fi împlinit astăzi 60 de ani. Gestul emoționant făcut de prințul William și prințul Harry