„La mulți ani, soției mele minunate. Îți mulțumesc că mi te-ai alăturat în această călătorie. Cu dragoste, H.”, a scris Harry, alături de o imagine cu soția lui din vizita lor oficială în Maroc. Mesajul lui fiind cel mai frumos cadou pe care îl poate primi o femeie, potrivit fanilor celor doi, o adevărată declarație de dragoste.

 

 

View this post on Instagram

 

Wishing HRH The Duchess of Sussex a very Happy Birthday ? • ‘Happy Birthday to my amazing wife. Thank you for joining me on this adventure!’ – Love, H Photo©️PA/Doug Peters

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ducesa de Sussex a primii mii de mesaje cu felicitări de ziua ei, însă nu au uitat-o nici cumnații ei, Kate Middleton și prințul William. „Îi urăm o zi de naștere fericită azi ducesei de Sussex”, au transmis ei pe pagina de Instagram a palatului Kensington, alături de o imagine cu ei patru când plecau de la slujba de la biserică de Crăciun.

Cu toate acestea, Meghan a preferat să-și petreacă ziua de naștere alături de Harry și de fiul lor, Archie, dar șid e câțiva prietnei, la reședința lor Forgmore Cottage de la palatul Windsor.

Potrivit revistei Hello, Harry i-ar fi pregătit soției lui o surpriză special chiar dacă au als să nu o sărbătorească cu mare fast. În 2017, de ziua ei, roșcovanul a dus-o pe Meghan în vacanță în Botswana.

Citește și: