Răspunsul e unul dezamăgitor pentru fanii ducesei de Sussex. Și asta pentru că eticheta regală nu permite petrecerile zgomotoase, cu prea mulți invitați. Când a împlinit 36 de ani, Kate Middleton a avut o petrecere modestă, între prieteni, la Palatul Kensington, și asta se așteaptă și din partea lui Meghan.

E prima zi de naștere pe care Meghan o sărbătorește în calitate de membru al Familiei regale, așa că soția prințului Harry trebuie să fie atentă să respecte regulile casei. Anul trecut, Meghan a avut parte, din partea prințului Harry, de un safari în Botswana, de ziua ei.

Harry e sâmbătă cavaler de onoare, la nunta unui prieten

Însă se pare că Meghan nici de această petrecere modestă nu va avea parte, pentru că ea și soțul ei, prințul Harry, vor merge la o nuntă sâmbătă.

Cu alte cuvinte, nici măcar de ziua ei nu va fi în centrul disracției. Ea și Harry sunt invitați să fie alături de Charlie Van Straubenzee și Daisy Jenks când își rostesc jurămintele, în Churt, Surrey.

Charlie este unul dintre cei mai buni prieteni ai prințului și se așteaptă chiar ca Harry să-i fie cavaler de onoare.

Charlie, în vârstă de 30 de ani, și Harry, de 33, se cunosc din școală, având ani de prietenie în spate. În plus, Charlie a fost la nunta prințului Harry, având și o misiune acolo. A fost cel care, împreună cu fratele său, a condus invitații la locurile lor, la petrecerea de după ceremonia religioasă.

Până acum nu s-a știut nimic despre data la care are loc nunta, însă fotograful regal Daisy Jenks a fost cel care a făcut publică data nunții, printr-un mesaj postat pe Twitter. Tot el este și cel care a a anunțat că Harry va fi cavaler de onoare.

Foto: Hepta

Vezi și Thomas Markle atacă din nou casa regală: „Meghan va fi ucisă ca prințesa Diana”.  Ce comentarii face despre Lady Di

Citește și: