Ducesa de Sussex a scăpat rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, fapt pentru care unii s-au gândit să profite de transformarea fostei actrițe. Astfel, o companie  a folosit imaginea lui Meghan pentru a-și vinde suplimentele pentru slăbit, folosind imagini cu aceasta din perioada sarcinii și din prezent. Mai mult, în campania online, reprezentanții firmei susțin că acestea sunt pastilele care promovează dieta ketogenică, au ajutat-o pe soția prințului Harry să slăbească spectaculos, iar informația a ajuns și în ziarele britanice.

Familia regală s-a arătat indignată de această escrocherie și a precizat că vor face tot ce e necesar pentru a opri această campanie falsă.

„Evident că nu este adevărat și este un mod ilegal de a folosi numele Ducesei în scopuri publicitare. Vom lua toate măsurile legale necesare”, a declarat un reprezentant al familiei regale.

Meghan Markle a mărturisit că nu este vegetariană

În realitate, ducesa de Sussex, în vârstă de 36 de ani,  are un stil de viață foarte sănătos. Deși s-a scris despre ea că ar fi vegetariană, Meghan a negat și a recunoscut într-un interviu pentru Vogue că din când în când mănâncă carne, dar preferă mai mult peștele. Ea a specificat că încearcă să mănânce cât mai vegan, dar este, mai degrabă, adepta regimului flexitarian.

Dieta flexitariana înseamnă că ești un vegetarian flexibil. Poți să mănânci tofu, quinoa, tone de fructe și legume, precum și alte ingrediente vegetariene preferate, însa în acelasi timp ai voie, ocazional, să mănânci carne și pește.

În plus, este și o împătimită a sportului. Pe lângă faptul că îi place să alerge, ea practică pilates și yoga, despre care spune că nu o ajută doar din punct de vedere fizic, ci și mental.

„Sănătatea mea, starea mea de spirit, sentumentul pe care îl am după un antrenament, toate astea mă fac să mă așez pe saltea sau să mă duc la sală. Câteodată idea de mișcare ni se pare că sună îngrozitor, dar eu mereu îmi amintesc ce sentiment plăcut am după un antrenament. Euforică”, a declarant ducesa într-un inteviu pentru  Women’s Health”, în 2016.

Meghan Markle se abține cu greu de la mâncarea italiană

Meghan a mărturisit că are un obicei de la care nu se abate în nicio dimineață. Primul lucru pe care americanca îl face dis-de-dimineață e să bea apă caldă cu lămâie. Apoi, mănâncă un bol cu ovăz, banane și sirop de agave. La prânz, mănâncă de obicei o salată cu proteine, iar la cină paste cu zucchini, parmezan și un pahar de vin.

În ceea ce privește gustările dintre mese, Meghan preferă merele cu unt de arahide și sare de mare. Încearcă, pe cât posibil, să sară peste cafeaua de după-amiază, care multora le dă energie. În locul ei consumă un suc de fructe sau legume sau ceai.

Soția lui Harry a dezvăluit că încearcă să mănânce ‘cât mai curat posibil’ și de obicei gătește acasă pește și legume, evitând să iasă la restaurant. ‘Trebuie să gătesc, așa că, în fiecare zi, gătesc ceva, chiar dacă e vorba doar despre un pesto pe care pot să-l pun în frigider și să-l consum mai încolo, în timpul săptămânii’, declara ea.

Totuși, admite că nu ia totul foarte în serios. ‘Îmi place mâncarea, așa că în weekenduri nu țin cont. Cred că dacă te abții de la orice, vei dori și mai mult să mănânci alimentele la care râvnești, așa că, în cazul meu, totul stă în echilibru’, a mai ducesa de Sussex.

În ceea ce privește ‘plăcerile sale vinovate’, la acest capitol intră mâncarea italiană, cea mexicană și cartofii pai, prăjiți.

Citește și: