Ele au mers la Flora Bar din incinta muzeului Met Breuer, însă au fost nevoite să plece foarte repede. Și asta, pentru că li s-a dat o masă la geam, iar Meghan atrăgea prea multă atenție. Cele două prietene au plecat într-un loc mai privat, într-o cafenea.

Ducesa de Sussex a încălcat protocolul regal şi a pelcat la New York

Ducesa de Sussex nu a ținut cont de protocolul regal și  și-a făcut bagajul și a plecat la New York pentru a sărbători alături de cele mai bune prietene ale ei faptul că în curând va deveni mamă. Ele i-au organizat un Baby Shower, o petrecere de bun venit pentru bebeluș. Meghan a reușit să o supere pe regină, care i-a interzis să participe la un astfel de eveniment, întrucât regulile regale nu acceptă o astfel de tradiție, dar și pentru că nu are voie să primească cadouri de la oamenii de rând.

Prietena cea mai bună a ducesei, Jessica, i-a organizat lui Meghan o petrecere la hotelul Mark, iar mai târziu, după ora 19.00, ducesa a fost văzută împreună cu Serena Williams, Misha Nonoo, Jessica Mulroney, Markus Anderson, Benita Litt, Sarah Rafferty, Priyanka Chopra și Lindsay Roth,  în timp ce ajungeau la barul The Polo, unde au petrecut trei ore, în care au vorbit și au râs non-stop.

Citește și: