Starul din „Suits” nu doar că a renunțat la cariera ei, dar a trebuit să facă o grămadă de sacrificii ca să intre în familia regală. „A luat niște decizii uriașe care i-au schimbat viața pentru totdeauna”, a declarat o sursă pentru „In Touch”.  „Pe lângă faptul că a renunțat la cariera în actorie,  și-a părăsit cei mai apropiați prieteni și vechea viață și chiar a fost nevoită să renunțe la iubitul ei câine. Meghan a fost nevoită să plătească un preț uriaș pe plan personal ca să aibă o viață alături de Harry. Viața ei nu va mai fi deloc la fel”, a mai spus sursa.

Deși e fericită pentru că și-a găsit jumătata, aceasta are inima frântă pentru tot ce a fost nevoită să lase în urmă și îi lipsesc în fiecare zi prietenii, colegii, și mai ales cățelul.

„Să renunțe la rolul ei din Suits pentru Harry după șapte ani, a fost o decizie grea, dar pentru că își dorea ca relația lor să meargă, nu a avut de ales”, a mai precizat aceasta. De altfel, Meghan a declarat despre decizia ei că nu o vede totuși ca o renunțare. „Consider că doar fac o schimbare și încep un nou capitol din viața mea, nu mă gândesc ca si cum aș fi renunțat la tot”, a declarat Meghan.

Citește și: Edith Gonzalez, starul din „Salome”, apariție de senzație la un eveniment. Ce schimbare de look spectaculoasă

A fost nevoită să-și părăsească și cățelul

„A fost devastată pentru că a fost nevoită să-și lase în urmă colegii de platou și prietenii. Nu mai poate nici să-i vadă așa des cum i-ar plăcea, și deși și-a făcut prieteni în Londra, ea i-a cunoscut prin Harry, însă nu poate încă să șie cu ei așa cum și-ar dori. De altfel, nici nu poate să iasă singurăa cum să-și facă prieteni noi sau pe placul ei, pentru că acum este destul de cunoscută și nu mai are libertatea cu care a fost obișnuită”, a mai precizat sursa pentru „In Touch”.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat la sfârșitul lunii noiembrie că s-au logodit, iar cei doi urmează să se căsătorească în luna mai, la castelul Windsor.

 

Citește și: