Meghan, în vârstă de 36 de ani, practică yoga din copilărie, mama sa fiind în acea vreme instructor în Los Angeles. ”Mama era instructor de yoga, așa că această disciplină e în sângele meu”, declară Meghan.

Mireasa lui Harry admite că nu întotdeauna e simplu să-și găsească timp pentru așa ceva, însă, spune ea, încearcă să-și amintească de cât de bine se simte apoi: ”Euforică aproape!”.

Actrița povestește oricui vrea să audă despre beneficiile acestui tip de mișcare: ”flexiblitate mărită, mușchi mai puternici, o stare de fericire, o mai bună concentrare, o mai mare capacitate de relaxare, scăderea anxietății, un somn mai bun”.

Pe lângă yoga, pe care o practică exact ca la carte, cu un instructor, după cum se poate vedea și din fotografiile postate pe rețelele de socializare, Meghan adoră să meargă la clasele de pilates. În timpul unui curs de pilates de 55 de minute, se pierd circa 700 de calorii.

Meghan obișnuiește să facă și exerciții de cardio, adesea cu muzică hip-hop în fundal, sau exerciții de forță.

Meghan Markle, care a mai fost căsătorită, va deveni soție de prinț și ducesă în luna mai a anului viitor. Iată ce are de făcut neapărat până atunci. Nu doar ea trebuie să facă sacrificii. Harry deja a renunțat la un viciu pentru ea.

Foto: Instagram/Twitter

Citește și: