După ce le-a interzis să foloseacă cuvântul „royal” în numele brandului lor Sussex Royal, fosta actriță americană susține ei se simt insultați și că Majestatea sa încearcă să-i intimideze cu restricțiile dure pe care le impune ducilor de Sussex, încercând astfel să se răzbune pe ei pentru că vor să fie independenţi. Așa cum a afirmat și în comunicatul oficial de pe site-ul celor doi, Meghan precizează că ea şi soţul sunt trataţi diferit de Regină  faţă de restul familiei, ceea ce nu este deloc corect.

„Simte că sunt intimidați și că restricțiile impuse sunt prețul pe care trebuie să-l plătească pentru că vor să devină independenți”, a declarat un prieten al ducilor de Sussex pentru Daily Mail.

„Meghan a spus că ea și Harry nu au avut de ales, decât să facă o declarație publică. A precizat că dacă cineva ar trebui să se simtă insultat, ar trebui să fie ea și Harry. Meghan se duce direct la Londra, nu la Edinburgh, pentru că asta e treaba lui Harry. Ea a spus că ei vor continua să fie toleranţi în ciuda geloziei și răutății și vor să se concentreze asupra binelui pe care îl creează și să fie cei mai buni părinți pentru Archie. A spus că va continua să-l susţină pe Harry, pentru că dintre toți este cel mai integru bărbat pe care îl cunoaşte și cel mai loial”, a mai spus sursa.

Meghan continuă atacurile la adresa reginei și susține că  Regină se afla „sub presiune când a făcut acele solicitări cu privire la schimbarea numelui”, pentru  prinţul Harry este „favoritul Reginei, iar ceilalţi, pur și simplu nu pot accepta asta”.

Ducesa de Sussex s-a plâns  prietenilor despre decizia reginei de a le interzice să folosească cuvântul royal, precizând că nu există  vreo lege care să o oprească  să îl folosească. Aceasta susține că nici guvernul, nici Regina nu au deţinut cuvântul „regal” pe plan internațional, însă vor înceta totuși să mai folosească titlul în brandul lor.

În prezent, Harry se află la Edinburgh pentru ultimele sale angajamente, în timp ce Meghan se va întâlni cu el la Londra, ulterior.

Citește și: