Meghan Markle a băut liniștită cocktail-uri cu alcool, ceea ce înseamnă cu soția prințului Harry nu este însărcinată așa cum s-a crezut.

Omid Scobie, reporterul regal,  a confirmat și celor de la revista Harper’s Bazaar faptul că „ziua s-a  desfășurat normal petrecând timpul împreună în familie”. Cei doi nu au muncit deloc de ziua lor și nu și-au programat nicio conoferință video sau vreo întâlnire.

 

Mai mult, cei doi și-au făcut și cadouri emoționante, potrivit Us Weekly, Harry dăruindu-I soției sale ca si anul trecut un inel.

„Meghan i-a dăruit o felicitare, în care a scris de mână un mesaj foarte emoționant, exprimându-și iubirea față de el.Pe când Harry a surprins-o cu un buchet imens de trandafiri și cu un inel.Însă, cei doi și-au dorit cel mai mult ca această zi să fie una în care se pot bucura unul de celălalt, fără să fie intrerupți”, a declarat o sursă pentru revista menționată.

 

Meghan și Harry  s-au cunoscut în Canada în iulie 2016 printr-o prietenă comună, Violet von Westenholz, care le-a aranjat o întâlnire surpriză. Ambii au recunoscut mai târziu că încă de la prima întâlnire și-au dat seama că între ei este ceva special. Un an mai târziu, în noiembrie 2017, cei doi s-au logodit, iar pe 19 mai 2018 au făcut o nuntă de vis.

 

Harry și Meghan se află în Los Angeles în izolare, alături de fiul lor, Archie, locuind într-o proprietate a actorului și regizorului Tyler Perry.