Ducele de Sussex se pare că a început deja pregătirile pentru a-și mări familia, potrivit revistei americane Elle. Mai exact, el și-a scos la vânzare mașina sport de lux, Audi RS6 Avant, pe care și-a cumpărat-o anul trecut, printr-un anunț pe Auto Trader,  iar toată lumea crede că acesta nu este nimic altceva decât un indiciu că Meghan a rămas însărcinată. Fanii sunt convinși că el renunță la automobilul la care ține foarte mult, pentru a-și cumpăra o mașină mai încăpătoare, potrivită pentru un copil.

Citește și: Acum chiar a gafat! Meghan Markle, cu lenjeria intimă la vedere, în urma unui accident vestimentar. Imaginile s-au viralizat imediat

Meghan Markle și prințul Harry, nerăbdători să devină părinți. Ducesa de Sussex, în vârstă de 36 de ani,  a pregătit deja un cadou special pentru mica lor prințesă, precizând că își dorește să devină mămică de câțiva ani buni.

Prințul Harry și-ar căuta o mașină de familie

Prințul Harry cere pe mașina lui, aproximativ 72.000 lire sterline, aceasta având numeroase îmbunătățiri. El a fost văzut la volanul acestei mașini, la nunta Pippei Middleton, în mai 2017, în Berkshire. Roșcovanul a mers să-și ia iubita din Londra și și-au făcut apariția la eveniment în acest automobil de lux.

Mai mult, se pare că nu doar fanii sunt de părere că Harry își vinde mașina sport pentru că va deveni tătic, ci și Erin Baker, directorul editorial al revistei care a publicat anunțul auto al prințului.

“Oare de ce prințul vrea să o vândă așa repede. Poate că este în căutarea unei mașini de familie”, a scris Erin Baker. “Dacă își dorește așa ceva, îi putem recomanda o Skoda Superb, care a câștigat titulatura de Cea mai bună mașină de familie, la New Car Awards. Sau poate e de preferat o mașină electrică, având în vedere că a condus-o pe Meghan de la altar într-un Jag electric…”, a declarat aceasta.

 

Citește și: