În ultima vreme, au apărut tot mai multe zvonuri că Meghan, în vârstă de 37 de ani, ar fi deja însărcinată. Așa s-a întâmplat și la un eveniment recent la care au participat ducii de Sussex, unde toată lumea a fost de părere că rochița ei ascunde o burtică de gravidă. Însă, zvonurile sunt alimentate și de gestul mamei lui Meghan, care  în  curând se va muta la Londra. Mai exact, ea a fost surprinsă în Los Angeles, mergând în mod regulat la cursuri  de bonă, pesemne pregătindu-se pentru rolul de bunică, potrivit tabloidului Daily Star.

Citește și: Prințul Charles va fi nevoit să renunțe la titlul de rege! Motivul cumplit pentru care nu va putea urca pe tron. Prințul William este distrus

Doria Ragland ia cursuri de bonă

Doria Ragland (62 de ani) face cursuri la Cradle Company, în Pasadena, alături de două profesoare, care o învaţă să aibă grijă de bebeluşi, dar să acorde și primul ajutor.  „Brandi şi Hannah sunt cele două doamne care o învaţă să devină bonă. Ia cursuri aproape de casa ei, la jumătate de oră de mers, pentru a nu se deplasa prea mult şi a nu atrage atenţia“,  a declarat o sursă.

„Meghan nu vrea să angajeze prea mult personal după ce va naște. Ideea ca mama sa să se mute cu ei și să ia rolul rolul de bonă i se pare cea mai bună idee. Cu atât mai mult, cu cât este exact ce își dorea Doria de mult timp să facă. Ea deja s-a specializat și în yoga prenatală. A învățat tot ce trebuie despre alăptate, noțiuni de bază pentru creșterea bebelușilor, metode de resuscitare și acordarea primului ajutor”, a mai spus sursa, precizând că Doria și Meghan sunt foarte apropiate.

 

Citește și: