Meghan a urmat cursurile Universității Northwestern din Chicago, unde și-a luat licența în teatru, dar și în studii internaționale.  În timpul facultății ea a fost membră a frăției Kappa Kappa Gamma, care a publicat imaginile cu ea din albumul lor din 2001.

Meghan a lucrat la ambasada SUA din Buenos Aires

La scurt timp după absolvite, Meghan a lucrat la ambasada SUA din Buenos Aires, Argentina, iar apoi a început o carieră în actorie. Cu puțin timp înainte să primească rolul lui „Rachel” din serialul de succes „Suits”, vedeta se gândea să renunțe la visul ei să devină actriță.

„Abia împlinisem 20 de ani, și mă chinuiam foarte mult să mă fac remarcată îna ceastă industrie unde ești criticată pentru orice. Nu ești suficient de slabă, suficient de frumoasă sau ești prea slabă, prea drăguță”, a povestit Meghan în revista „Darling”.

 

Kate, de asemenea,  a studiat la școli de prestigiu. A fost la colegiul Marlborough, apoi a urmat Universitatea St Andrews, unde l-a întâlnit pe Prințul William. A absolvit universitatea în 2005 cu un master în Istoria Artei.

Citește și: Florin Piersic va împlini 82 de ani. Are o poveste de viață fascinantă, dar marele actor a avut parte și de multe drame: „Eu sunt un om trist”

Meghan Markle și prințul Harry se căsătoresc pe 19 mai

Harry și Meghan, care a mai trecut printr-o căsătorie, și-au anunțat logodna luna trecută și au transmis că ceremonia va avea loc în Capela St. George din castelul Windsor, pe 19 mai. Tot aici s-au căsătorit, în urmă cu 12 ani, și prințul Charles, tatăl lui Harry, cu Camilla Parker Bowles. Înainte de căsătorie, Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, de confesiune protestantă, va fi botezată în Biserica Anglicană şi va primi confirmarea.

Primăvara lui 2018 va fi o perioadă plină pentru familia regală britanică. Kate Middleton, soția prințului William, va aduce pe lume al treilea copil in aprilie, lună în care este și ziua reginei, iar pe 2 mai este și aniversarea prințesei Charlotte.

Citește și: