Un ilustru specialist în genealogie din Boston, SUA, recunoscut în întreaga lume, a studiat arborele genealogic al lui Meghan Markle, logodnica prințului Harry, descoperind că fosta actriță este o descendentă directă a regelui Edward al III-lea, care a domnit în perioada 1327 – 1377.

Potrivit lui Gary Boyd Roberts, totul a început cu un imigrant care a ajuns în Boston, New England (capitala statului american Massachusetts) venind din Anglia. Acesta era, la rândul său, urmaș de-al răposatuloui rege.

Preotul William Skipper, care studiase artele la o Sidney Sussex College, din cadrul Universității Cambridge, a ajuns în SUA în 1639. Potrivit specialistului, el este strămoșul lui Markle.

Despre viața preotului nu se știu prea multe. Se știe doar că până în 1650 murise deja. ”Meghan Markle este descendenta fiicei sale Jane, din prima căsătorie”, mai spune specialistul.

Coincidență sau nu, după căsătorie Meghan va deveni ducesă de Sussex, reîntorcându-se astfel pe plaiurile strămoșilor săi.

Foto: NorthFoto

Vezi și Imaginile care au înfuriat-o pe regină! Meghan Markle a încălcat, la ultima ei apariție,  reguli importante ale protocolului regal ce ar putea să-i pună viața în pericol

Citește și: