Titlul i-a fost acordat de prestigioasa revistă People, care a realizat, ca în fiecare an, un top al celor mai bine îmbrăcate femei.

 

meghan Markle tinute rozSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

De menționat e faptul că nimeni din vreo familie regală nu a avut parte de această onoare până acum. Kate Middleton, soția prințului William, nu a reușit să impresioneze așa cum a făcut-o Meghan.

Ducesa de Sussex a reușit să întreacă nume mari din show-biz, așa cum sunt Cate Blanchett sau Sandra Bullock ori chiar Amal Clooney, soția actorului George Clooney, sau Kim Kardashian.

Stilul lui Meghan Markle e unul bine definit, chiar dacă ușor schimbat în ultima vreme față de perioada când juca în serialul ”Suits”. Meghan combină haine ce pot fi găsite în magazine cu marfă la îndemâna oricui cu creaţii haute-couture realizate de designeri de renume. În plus, nu de puține ori a sfidat tradiționalul protocol al casei regale britanice, purtând ţinute care au lăsat la vedere picioarele şi umerii. Apoi, a ales să afişeze o coafură ce lăsa impresia unui „coc neglijent” chiar în ziua nunţii sale.

Lăudată anul acesta a fost Cate Blanchett, care, deși poartă tot timpul ținute îndrăznețe, acestora nu li se poate reproșa nimic. Cât despre Amal Clooney, editorii People spun că aceasta are „un stil îndrăzneţ şi plin de glamour care îi este pe deplin propriu”.

Vezi și În sfârșit, Kate Middleton i-a ”luat fața” lui Meghan Markle măcar la un capitol

Citește și: