Meghan Markle a venit să depună un buchet de trandafiri albi la memorial improvizat din fața tribunalului din Uvalde, nu departe de locul în care zilele trecute au fost uciși 19 copii și 2 adulți, aflați în acel moment în școala elementară Robb.

Ea s-a oprit, de asemenea, la un centru comunitar din Uvalde, unde are loc o colectare de sânge.

Ducesa și-a dorit să facă acest gest în calitate de mamă, pentru a-și oferi condoleanțele și ajutorul comunității din micul orășel în care a avut loc tragedia.

Meghan Markle a abordat o ținută simplă formată dintr-un tricou simplu alb, blugi și șapcă, dar nu a uitat să-și accesorizeze outfitul cu o brățară Cartier Love de 6.900 de dolari și cu ceasul Cartier Tank Watch al Prințesei Diana, evaluat la 23.000 de dolari.

APTOPIX Texas School ShootingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Însă gestul ei a fost aspru criticat de internauții care au acuzat-o pe soția prințului Harry că tot ce vrea să obțină cu gestul ei este popularitate, punându-se în prim plan la locul unei tragedii de neimaginat.

De asemenea, Ducesei de Sussex i s-a mai reproșat că preferă să facă gesturi menite să-i atragă simpatia opinei publice în loc să-l viziteze la spital pe tatăl ei, care recent a suferit un grav accident vascular cerebral.

„Fără îndoială, doar pozează propriul ei fotograf , este absolut dezgustătoare”, a scris cineva pe Twitter. „M-am obișnuit cu acțiunile ei de PR, dar asta chiar mă înfurie. Poți să-țiprezinți omagiile, dar a face 4 fotografii și a le trimite presei, este total greșit”.

Și nu puțini sunt cei care i-au reproșat lui Meghan că a preferat să-și prezinte omagiile în acel loc, dar că nu s-a obosit încă să-și viziteze încă tatăl aflat în spital după un AVC masiv.

„Ești insensibilă. PR-ul tău este întunecat. Ai preferat un zbor spre Texas, dar nu spre tatăl tău”, a scris cineva.

„Tatăl ei a avut un accident vascular cerebral masiv în urmă cu câteva zile. Se pare că nu nu l-a sunat și nici nu a existat vreo felicitare sau trandafiri albi pentru el încă’, a scris altcineva.

Jill Kargman, autoarea și vedeta filmului „Odd Mom Out”, a avut, de asemenea, o atitudine critică la adresa lui Meghan: „Credeam că a renunțat la familia regală pentru a avea parte de intimitate? Folosirea copiilor morți pentru o sesiune foto nu atrage atenția asupra tragediei, ci atrage atenția asupra încercării ei evidente de a fi Prințesa Poporului nostru. Nu, mulțumesc.’

De remarcat este că prințul Harry nu a fost văzut alături de soția sa la această acțiune. Ducesa a fost însă însoțită de șeful echipei ei de securitate, Alberto Alvarez, care s-a ocupat cândva de protecția lui Michael Jackson.

La începutul acestei săptămâni, în Uvalde, Salvador Rolando Ramos, în vârstă de 18 ani, a deschis focul în școala din localitate ucigând 19 copii și doi profesori, înainte de a fi împușcat de poliție.

Citește și: Kate Middleton, lecție de stil și pe ploaie. A turnat cu găleata, dar a fost impecabilă la petrecerea din grădina Palatului Buckingham

Meghan Markle a renunțat la orice etichetă și și-a expus picioarele tonifiate în pantaloni scurți