Tabloidul britanic Daily Mail face din nou dezvăluiri scandaloase despre ducesa de Sussex. Prieteni apropiați ai lui Meghan fac dezvăluiri șocante despre aceasta. Ei povestesc că fosta actriță americană este în culmea fericirii că a reușit să scape definitiv de familia regală și cea mai mare dorință i s-a îndeplinit. Meghan le spune apropiațiilor că iubirea ei uriașă pentru Harry a făcut ca cei doi să aibă viața liniștită din prezent, pe care și-o doreau amândoi, precizând că spiritele lor se simțeau zdrobite sub presiunea familiei regale. „E cel mai bun lucru care i s-a întâmplat vreodată lui Harry. Iubirea mea pentru el a făcut totul posibil”, ar fi declart Meg.

„Ea a spus că spiritul lui ca și al ei erau zdrobite și pur și simplu nu mai suportă să-l vadă cum suferă”, a declarat un prieten, precizând că soția prințului Harry susține că presiunea familiei regale îi distrugea psihic.

Meghan Markle este în culmea fericirii

Prietenii lui Meghan susțin că cei doi nu se grăbesc încă să se mute din vila de 12 milioane de dolari pe care o au închiriată în prezent de la un prieten misterios de al lor, cum nu plănuiesc nici să-și schimbe numele paginii de Instagram.

„Nu se grăbesc să se mute de acolo pentru că sunt lăsați să stea atât cât își doresc. Meghan îi spune locul lor vesel  și  susține că în ultimile luni s-a simțit aici mult mai acasă decât s-a simțit vreodată în Marea Britanie”, a mai spus sursa.

De asemenea, Meghan se descrie pe ea și pe Harry ca schimbători de destine pentru că s-au rupt de familia regală și acum își pot face propriile afaceri.

„Meghan și Harry nu vor să schimbe numele site-ului lor sau al paginii de Instagram. Vor păstra și partea de royal”, a mai spus prietenul, adăugând: ‘Meg spune că ea și Harry vor fi considerați pentru totdeaună fețe regale îndiferent de unde trăiesc sau ce fac”.

Prințul Harry a plecat și el definitv în Canada, marți dimineața, iar primele imagini cu ducii de Sussex, în Canada, îi arată pe amândoi foarte relaxați și zâmbitori, părând extrem de fericiți în noua lor viață, departe de familia regală.

Deși s-au mutat în Canada, ducii de Sussex continuă să fie în atneția presei. Meghan a fost aspru criticată după ce a fost fotografiată în parc plimbâându-l pe archie într-un marsupiu, în care stă foarte inconfortabil.

 

 

Citește și: