Fosta actriță americană nu are o relație foarte apropiată cu tatăl ei, însă după ce a devenit ducesă de Sussex și după sperietura care a tras-o înainte de nuntă, când Thomas Markle a fost operat de urgență pe inimă după un infarct, ea a luat o decizie radicală.

Împreună cu prințul Harry, a mers să vorbească cu tatăl ei și a decis să se implice mai mult în viața lui. Astfel, ea i-a spus că trebuie să urmeze niște reguli stricte pentru a nu ajunge iar pe masa de operație, să aibă mai multă grijă de el și i-a interzis să se mai urce la volan.

„Thomas a vorbit cu prințul Harry în mai multe ocazii. El  a păstrat legătura cu Harry și cu Meghan și după nuntă. Sunt foarte îngrijorați pentru el și Meghan i-a interzis tatălui ei să conducă până nu se reface complet după operaţia pe cord. Atât ea, cât şi Harry i-au cerut să nu facă niciun fel de efort „, a povesti vecina a lui Thomas, Lori Davis (38 de ani) pentruDaily Mirror, precizând că ducii de Sussex au venit să-l vadă pe Thomas și să se asigure că e bine.

Citește și:Se iubesc de mai bine de 23 de ani, dar acum Andreea Bănică și soțul ei au vorbit despre probleme din mariaj

Meghan Markle are grijă de tatăl ei

Thomas a fost nevoit să lipsească de la nunta fiicei lui, după ce a fost implicat într-un scandal cu niște fotografii aranjate pentru tabloidele britanice, în urma căruia ar fi suferit încă un atac de cord și a avut nevoie urgentă de operație.

Vecina a mai dezvăluit că Harry l-a sunat chiar pe Thomas înainte de logodnă și  i-a cerut voie  să o ceară în căsătorie pe Meghan. „Deşi e timid, Thomas a visat mereu să-şi conducă fiica la altar, aşa cum a făcut tatăl Prinţesei Diana. Din nefericire, problemele cu inima, dar şi scandalul legat de pozele de paparazzi aranjate i-au distrus visul”, a mai povestit Lori.

„Tom s-a uitat la ceremonie singur. I s-a părut foarte frumoasă şi sunt sigură că va regreta mereu că nu a fost acolo. A spus că Meghan a fost superbă. Va fi mereu dezamăgit că nu a putut merge”, a mai adăugat vecina, care susține că i-a dus lui Thomas fructe şi jeleu înainte de transmisiunea în direct a nunţii regale.

 

Mai mult, femeia a dezvăluit că Meghan Markle şi Prinţul Harry nu sunt supăraţi pe Thomas Markle că nu a putut fi alături de ei în ziua cea mare. Cei doi înțeleg foarte biine situaţia şi pentru ei sănătatea lui Thomas  este cea mai importantă.

Citește și: