Prințul Harry și soția lui vor fi nevoiți să petreacă sărbătorile de iarnă, alături de regină, unde nu vor lipsi nici Kate Middleton, prințul William și cei trei copii ai lor, în ciuda faptului că în presa britanică au apărut zvonuri că cele două cumnate nu prea se mai înțeleg.

Însă, potrivit unui prieten apropiat al ducesei de Sussex, Meghan este îngrozită de una dintre tradițiile familiei regale și nu se va simți deloc în largul ei la Sandringham.  Deși face eforturi mari să se integreze în familia regală, fosta actriță americană, o mare iubitoare de animale, nu poate să fie de acord cu obiceiul bărbaților din familia regală de a merge la vânătoare, în a doua zi de Crăciun.

Prințul Harry va încălca o tradiție foarte veche ca să nu-și supere soția

Mai mult, prințul Harry a anunțat deja că va încălca tradiția  și nu va participa la vânătoare anul acesta, pentru că nu vrea să-și supere soția, care este însărcinată cu primul lor copil.

 

Harry adoră să meargă la vântăroare și întotdeauna a fost prezent. Însă, dacă trebuie să încalce această tradiție pentru a nu o supăra pe Meghan, atunci așa să fie”, a declarat un prieten al cuplului pentru The Sun.

Mai mult, Harry și-a sfătuit soția să nu vorbească public despre această tradiție a familiei regale pentru a nu isca din nou tensiuni nedorite.  Meghan a fost mereu o activistă vocală pentru drepturile animalelor. Ea a adoptat în trecut doi căței abandonați, nu poartă haine de blană și a ales să țină o dietă vegană.

Citește și: