Coplesită de emoții, dar și de problemele cu care s-a confruntat în săptămâna dinainte nunții, ducesa de Sussex a avut o cădere nervoasă chiar cu câteva ore înainte să meargă la altar. Cea care a reușit să o calmeze a fost cumnata ei, Kate Middleton, care a venit special să o ajute.

După drama prin care a trecut cu familia ei înainte de nuntă și a planurilor date peste cap de lipsa tatălui ei, Thomas Markle, care nu a mai putut fi prezent la nuntă din cauza problemelor de sănătate, fiind operat de urgență, Meghan a suferit un atac de anxietate, potrivit Hollywood Life.

Citește și: Cuvintele pe care prințul William i le-a spus lui Harry înainte să intre în capela St. George. Râzi în hohote

Tatăl lui Meghan a anunțat în ultimele clipe că nu mai vine nunta

Ducesa de Sussex credea că nunta ei a fost distrusă de scandalul în care a fost implicată familia ei, după ce tatăl ei a făcut o înțelegere cu tabloidele britanice și a dezvăluit detalii despre nunta regală. După ce a luat bani să facă niște poze pentru diverse publicații, Thomas Markle și-a recunoscut fapta, iar apoi a fost internat în spital din cauza unor dureri puternice în zona pieptului, tatăl lui Meghan fiind operat pe cord. Bruneta a fost copleșită de toate aceste evenimente, însă a reușit să treacă peste ele cu ajutorul lui Kate Middleton, care a susținut-o pe toată durata pregătirilor.

 

„Meghan a făcut eforturi mari să reziste presiunii cu ajutorul lui Harry și a cumnatei sale. Kate a venit imediat să o calmeze pe Meghan după ce planurile de nuntă au fost date peste cap în ultimele minute. Kate a stat lângă ea și a ajutat-o cu toate pregătirile finale”, a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Ducesa de Cambridge s-a dovedit a fi pentru Meghan un adevărat spirijin și a reușit să o calmeze pe actrița americană, ajutând-o să se pregătească pentru marele eveniment.Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai, într-o ceremonie emoționantă la capela St George de la palatul Windsor. Fosta actriță a atras admirația tuturor prin simplitate, naturalețe și eleganță.

Citește și: