După ce tatăl ei, Thomas Markle,  a declarat că familia regală i-a furat fiica și că nu o mai poate contacta, acum ducesa de Sussex este atacată și de sora ei vitregă, Samantha Markle, care o critică aspru pe fosta actriță,  potrivit Daily Mail.

Samantha  se pare că sare în ajutorul tatălui ei, care vrea cu disperare să ia legătura cu Meghan, însă fiica lui refuză să-i răspundă, fiind supărată  pe el pentru că vorbește cu presa.

Citește și: Cine este soția lui Dan Capatos, femeia care de 18 ani îi stă alături. Relație de telenovelă

Samantha Markle își atacă dur sora pe Twitter

Femeia, în vârstă de 53 de ani, a lansat pe contul ei de Twitter o grămadă de acuzații la adresa surorii ei, după ce Meghan și prințul Harry au apărut din nou în public,  la un eveniment comemorativ Nelson Mandela. Samantha o ceartă pe ducesă pentru nu-i pasă deloc de tatăl lor și o avertizează că dacă acesta moare este doar vina ei. „Mă bucur să văd că ai atât de mult timp la dispoziție să le oferi tribut altora, dar îți ignori tatăl. Cât de insensibilă poți fi și cum te poți privi în oglindă? Harry? Presupun că am avut dreptate”, a scris  Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, pe contul de Twitter personal, făcând referire la faptul că l-a avertizat pe Harry că sora ei este rea și egoistă.

 

„Ce-ar fi să-i arăți respect propriului tău tată?! Destul e destul. Tatăl meu nu este o rușine pentru că-și iubește fiica. Regalitățile sunt o rușine pentru că sunt atât de distanți. Ar trebui să fie rușine! Poartă-te ca o umanitară, ca o femeie. Dacă tatăl nostru moare, tu ești de vină Meg”, a mai scris Samantha.

Citește și: