Fanii au spus despre soția  prințului Harry că a luat o decizie „iresponsabilă și periculoasă”  după ce a încplcat regulile izolării impuse de autoritățile din California, care le-au cerut cetățenilor să stea acasă și să nu meargă în vizite. Însă, Meghan și-a convins soțul să meargă împreună cu fiul lor, Archie, să o viziteze pe mama ei, Doria Ragland, în vârstă de 63 de ani, pe 10 mai, când americanii au sărbătorit ziua Mamei.

Surse apropiate lui Meghan au decalrat pentru OprahMag.com că cei trei au vizitat-o pe Doria, în Los Angeles, pentru a sărbători ziua Mamei, cu câteva zile înainte ca izolarea din California să fie extinsă până în luna august.

„ Toată lumea era conștientă de regulile de distanțare socială ”, iar restricțiile impuse în  California susțin că oamenii nu au voie să se întâlnească cu membrii care nu fac parte din gospodăria lor”, a declarat o sursă.

Cu comportamnetul ei, Meghan a reușit să-i enerveze și pe americani, nu doar pe britanici, care sunt de părere că ducesa e lipsită de bun simț pentru că nu poate să respecte nicio regulă.

„Deci, în esență, nu au respectat măsura de a rămâne în izolare”, „Iresponsabil și foarte periculos. Bănuiesc că indiferent cât de mulți bani ai nu poți să cumperi și bun simț”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Cu siguranță că decizia lor o va înfuria și pe regină, care se teme că nepotul ei preferat nu este în siguranță în SUA.

Prințul Harry  a mărturisit recent că se simte singur în Los Angeles, SUA,  pentru că nu are prieteni aici și îi e dor de bunii lui prieteni din Marea Britanie. Harry și Meghan au părăsit Marea Britanie la începutul anului, când au anunțat că renunță la rolul lor de seniori regali și se mută în Canada, locul unde a început povestea lor de iubire. După câteva luni petrecute în Canada, cei doi au decis în plină pandemie să se mute în orașul natal al ducesei.

 

Citește și: