Deși a putrat o ținută simplă, a fost una destul de scumpă, una pe care femeile de rând nu și-ar permite-o oricât de multe eforturi ar face.

Practic, Meghan Markle a oferit sfaturi vestimentare femeilor aflate în nevoie în timp ce purta un palton Oscar de la Renta de 2.600 de lire sterline, o rochie neagră de la casa de modă Hatch, de 179 de lire sterline, cercei de 315 lire, o geantă Victoria Beckham de 1.700 de lire și pantofi de 500 de lire.

De înțeles de ce unele voci au acuzat-o de ipocrizie și de lipsă de credibilitate după vizita la organizația Smart Works. Deși e drept că nu putea apărea oricum, dat fiind statutul său, ducesa ar fi putut face alegeri vestimentare mai puțin ”piperate”. Adică așa cum procedează adesea Kate Middleton. Se știe că soția prințului William își cumpără de multe ori haine din magazine ”normale”, de unde se îmbracă britanicele de rând, lansând adevărate trenduri.

Totuși, nu poate fi pusă la îndoială implicarea lui Meghan în munca acestei organizații. Ducesa, care în primăvara acestui an va naște primul său copil, a făcut nenumărate vizite acestei organizații, arătându-se cu adevărat implicată.

”Sunt foarte fericită să fiu aici. Voi deja ştiţi de câte ori am venit până acum. Este bine că acum pot face o vizită oficială şi să vorbesc despre munca voastră”, a spus ducesa în timpul vizitei.

Vezi și Ofertă de nerefuzat pentru Meghan Markle. Dar îi va permite regina?

Citește și: