Fără rochii sofisticate, pălării asortate și tocuri de 12 cm. Odată întoarsă în America, țara sa natală, soția lui Harry s-a întors la ținutele casual, cu care era obișnuită până să se mărite cu un prinț britanic.

Prezentă la două meciuri de polo care au avut loc recent în Santa Barbara, pentru a-și susține soțul care a participat la competiții, Meghan Markle a atras toate privirile celor prezenți cu ținutele alese. Și nu o singură dată, cu de două ori.

Căci fosta actriță s-a îmbrăcat de fiecare dată în pantaloni scurți și cămăși lejere, ținute accesorizate cu sandale cu talpa cât mai plată și ochelari de soare.

Machiajul discret și părul prins într-o codă lejeră de cal au completat perfect imaginea aleasă de soția prințului Harry.

Și dacă în prima zi outfit-ul a fost all white, în cea de-a doua zi Meghan Markle a mizat pe denim.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Prince Harry and Meghan Markle are all smiles after the Duke’s polo team Los Padres won their latest gameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Așa cum poate fi văzut în imagini, Meghan și-a revenit complet după cea de-a doua naștere, cea a micuței Lilibet care a venit pe lume în urmă cu 10 luni.

Harry și Meghan Markle se vor întoarce oficial în Marea Britanie pentru participa la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a care va ve loc în luna iunie. Ei vor fi însoțiți de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Aceasta va fi prima dată de când au renunțat la rolurile din cadrul casei regale britanice când se vor alătura familiei lor la un eveniment public în Marea Britanie.

Citește și: Meghan Markle a fost comparată cu Brigitte Macron: “Singura diferenţă e că soţia lui Harry arată mai bine”

xPrințul Harry şi Meghan Markle au revenit împreună în Marea Britanie. Gestul lor a iscat multă îngrijorare