Meghan Markle face dezvăluiri dureroase. Soția prințului Harry a mărturisit într-un editorial în New York Times că a pierdut cea de-a doua sarcină.

Meghan Markle a dezvăluit astăzi că a suferit un avort spontan, la scurt timp după ce ea și Harry s-au mutat în SUA. Ducesa de Sussex a mărturisit că și-a pierdut al doilea copil după ce a simțit o „crampă ascuțită” în timp ce i-a schimbat scutecul fiului ei Archie. v

Fosta actriță americană a mărturisit în New York Time că această pierdere a doborât-o și a ajuns pe patul pe spital, în timp ce soțul ei, Harry, care „a avut inima frântă”, i-a stat alături și și-au plâns amândoi bebelușul.

Meghan a descris momentul cumplit, spunând că și-a dat ceama „că ceva nu este bine”. „După ce i-am schimbat scutecului (n.r. lui Archie), am simțit o crampă ascuțită. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, melodia veselă contrastând puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil la piept, că îl pierd pe al doilea”, povestește Meghan.

Ducesa mărturisește că totul s-a întâmplat într-o dimineață din luna iulie, într-o zi care a început ca oricare altă, însă durerea a fost imensă pentru ea și prințul Harry care nu au putut să-și domolească lacrimile.

„După câteva ore, eram în patul de spital, ținându-l de mână pe soțul mei.
I-am simțit umezeala palmei și i-am sărutat-o. Era udă din cauza lacrimilor amândurora. Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini.”,
a povestit Meghan.

Citește și:

Sora Lidiei Buble, dezvăluiri neașteptate: „Când aveam 2 săptămâni, Lidia m-a scapăt din brațe și era să mor”

Desfigurată de intervențiile estetice… Imaginea cu care Madonna și-a îngrozit fanii