Deși voia să nască acasă, fetița cuplului regal a venit pe lume a spitalul Santa Barbara Cottage vineri, la ora 11.40. Micuța are un nume cu o semnificație aparte, în memoria Prințesei Diana, mama lui Harry.

Mai exact, fetița se numește Lilibet „Lili” Diana Mountbatten -Windsor, potrivit cotidianului „The Sun” și poartă atât numele bunicii sale, Lady Di, cât și al străbunicii, regina Eliabeta a II-a, pe care părinții și prințul Philip o alintau Lilibet.

„Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și vor ajunge acasă. Ducele şi ducesa vă mulţumesc pentru urările voastre pline de căldură şi rugăciunile voastre în acest moment special pentru ei ca familie”, se arată într-o declarație oficială a purtătorului de cuvânt.

Micuța a cântărit la naștere 3,5 kilograme. Lili este al 11-lea strănepot al reginei, după fratele ei mai mare, Archie, și copiilor prințului William George, verii ei Charlotte și Louis.

Fetița este, de asemenea, al cincilea nepot al prințului Charles. Fratele ei mai mare, Archie are doi ani.

Fiica lui Harry și Meghan Markle este a opta în linia tronului.

Foto: profimedia

Citește și:

Magda Vasiliu, dezvăluiri despre viaţa sentimentală! Este pregătită fosta prezentatoare să iubească din nou, după trei căsnicii eșuate?

Andreea Marin, noi declarații despre fiica sa: ”E destul de rușinoasă”. Are Violeta un iubit?