Un indiciu în acest sens ar putea fi faptul că, zilele trecute, regina Elisabeta a II-a a fost în vizită la Meghan Markle, un gest de curtoazie rar, care nu-i stă în fire monarhului în etate.

E foarte posibil ca tocmai de aceea regina să o fi vizitat pe Meghan, pentru a vedea bebelușul.

Cel care a lansat speculația este DJ-ul britanic Chris Evans. Într-o emisiune la Radio Virgin, unul dintre radiourile din regat, acesta a spus secretos: ”E mai mult decât un indiciu (în acest sens – n.red.). Ce alt indiciu mai vreți, în afară de faptul că cel mai probabil bebelușul regal a venit deja pe lume?”, a spus acesta.

”Spun doar. Regina a fost să-i vadă pe Meghan și Harry”, a punctat el.

Versiunea oficială este aceea că regina a fost în vizită la nepotul ei și soția sa pentru a le ura bun venit în noua casă, Frogmore Cottage, unde cei doi s-au mutat pentru a avea parte de mai multă intimitate odată cu nașterea copilului.

Oficial, s-a anunțat că monarhul a vrut să fie primul care să le ureze bun venit. Dar protocolul nu-i cere așa ceva. Prin urmare, e foarte posibil ca altul să fi fost motivul. Iar nașterea bebelușului e cel mai bun motiv.

Apoi, Meghan lăsase deja să se înțeleagă că nu va proceda precum Kate Middleton, că nu va arăta bebelușul britanicilor imediat, că nu va poza cu acesta pe treptele maternității. Ea și Harry își doresc intimitate și toate acțiunile lor se înscriu în acest registru.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, ar fi trebuit deja să nască. Ea însăși dăduse de înțeles că așteaptă venirea pe lume a copilului la sfârșitul lunii aprilie.

Vezi și În cazul copiilor lui Kate și William, pariorii au ghicit corect numele copiilor. Cum va arăta bebelușul lui Meghan și Harry și ce nume va purta, conform pariurilor

Citește și: