Archie a împlinit 2 ani pe 6 mai și Harry cu Meghan l-au sărbătorit în casa lor din California. Mai mult, ei au făcut publică o nouă imagine cu micuțul, care a iscat însă multe controverse.

Imaginea aniversară îl înfățișează pe Archie cu spatele către cameră, fără a i se vedea fața, în timp ce se joacă cu baloane în grădina vilei din Montecito, California. Însă, din momentul în care fotografia a fost făcută publică, pe rețelele sociale au început adevărate controverse, Meghan fiind criticată pentru gestul ei, de a publica o imagine neclară, în care Archie nici nu se vede bine.

„Fața lui Archie este top secret. E chiar ridicol”, „De ce v-ați mai deranjat să puneți poza?”;”De ce nu îi arată niciodată fața? Este pentru că nu e el sau sunt atât de pretențioși? Pe copiii lui Kate și William îi vedem mereu, de ce nu și pe Archie?!”, au fost câteva dintre nemulțumirile fanilor.

Non Exclusive: Duke and Duchess of Sussex share a new photo for Archie’s birthdaySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Au existat și destule persoane în favoarea deciziei luate de Meghan și Harry de a nu-și expune copilul: „De ce i-ar arăta fața după toată tevatura prin care a trecut deja legată de părul lui, de cuoloarea pielii?! Lăsați copilașul în pace!”; „”Este un copil și are dreptul la intimitate. Când va avea 18 ani, va decide singur ce își dorește”.

Cu toate acestea, Harry și Meghan au decis să se retragă din familia regală pentru a scăpa de atenția tabloidelor britanice și pentru a avea intimitate. Cu toate acestea, ducii de Sussex continuă să apară la TV, iar în luma martie ei chiar au fost și protagoniștii unui interviu exploziv pentru Oprah Winfrey, în care au făcut acuzații grave la adresa familiei regale. Nici faptul că prințul Philip era bolnav și își trăia ultimele clipe din viață nu a contat pentru ei și nu au oprit interviul, devenind unul dintre cele mai mediatizate apariții tv.

Ducii de Sussex urmează să-și țină în curând fetița în brațe. Meghan ar trebui să nască în luna iulie. Însă, până atunci ea s-a dedicat total creșterii lui Archie și chiar a scris o carte pentru copii, intitulată „The Bench”, ce va fi lansată pe 8 iunnire.

Aceasta este prima carte a ducesei de Sussex și este inspirată de o poezie pe care a scris-o pentru prințul Harry la o lună după nașterea fiului lor, Archie. Cartea pentru copii pleacă de la relația dintre un tată și copilul lui, iar ilustrațiile realizate de un artist din California înfățișează un bărbat roșcat în haine militare, cu referire la prințul Harry și trecutul lui în armată.

„The Bench a pornit ca un poem pe care l-am scris pentru soțul meu de Ziua Tatălui, la o lună după ce s-a născut Archie. Poezia a devenit această poveste, iar Christian (ilustratorul – n.r.) a pus totul în culori eterice, pentru a captura căldura, bucuria și starea de confort din relația dintre tați și fii. Această reprezentare este deosebit de importantă pentru mine. Speranța mea este ca „The Bench” să rezoneze cu fiecare familie, așa cum a făcut-o cu a mea”, a transmis Meghan Markle printr-un comunicat în care anunță și că opera sa se va lansa în 8 iunie, concomitent în SUA și Marea Britanie.