Kate Robertson, pe care Meghan o cunoaște de mai mulți ani, i-a făcut ducesei o reverență, dar, în același moment, soția prințului Harry s-a apropiat de ea să o îmbrățișeze. Au rezultat câteva secunde foarte confuze, în care Kate Robertson, luată prin surprindere de gestul lui Meghan, care a nu așteptat ca femeia să-și termine reverența și a vrut să o îmbrățișeze, s-a văzut nevoită să o prindă de mijloc.

Ce s-a întâmplat acolo? În mod normal, o reverență este potrivită și chiar obligatorie în fața unui membru al familiei regale. Însă acesta poate alege să dea mâna cu interlocutorul sau să-l îmbrățișeze, dacă dorește. În cazul celor două a fost vorba despre o proastă sincronizare. Fiecare avea în cap propriile mutări, mișcări și nu a ținuit cont de persoana din fața sa, ajungându-se la o situație ușor stânjenitoare, dar deopotrivă amuzantă.

De această dată, Meghan nu a încălcat protocolul. A fost dorința ei să arate și să sugereze căldură printr-o îmbrățișare. Doar că s-a grăbit, uitând că are dreptul și ar putea fi primită de interlocutoarea sa cu o reverență. După aceasta, putea foarte bine să inițieze îmbrățișarea, mai cu seamă că vine dintr-o cultură în care un astfel de gest e la ordinea zilei.

Vezi și Meghan Markle, în lacrimi. Soția prințului Harry în sfârșit recunoaște: ”Nu sunt ok”

Citește și: