Meghan Markle a acordat un nou interviu, de data aceasta pentru emisiunea celebrei Ellen DeGeneres, în care împărtășește câteva detalii din viața de familie pe care și-a construit-o cu prințul Harry în California, cât și despre noul membru al familiei lor, fetița Lilibet.

Meghan Markle, 40 de ani, a dezvăluit că fetiței ei au început să-i dea dinții și că încearcă să găsească orice soluție ca să facă această etapă mai ușoară pentru Lilibet. „Tequila, orice”, a glumit Ellen DeGeneres, potrivit unei trailer lansat pe contul de Twitter al lui DeGeneres.

În clipurile de prezentare ale interviului, Meghan se concentrează pe viața ei de familie în California, dezvăluind că ea și prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, sunt „pur și simplu fericiți” în vila lor din Montecito, unde își cresc cei doi copii, Archie și Lilibet.

Mai mult, în cadrul interviului, ce a fost difuzat joi, Meghan dezvăluile noi imagini cu fiul lor. Archie este filmat în timp ce hrănește găinile în grădina casei lor din Motencito. Acesta poartă blugi, un tricou gri și cizme de cauciuc Peppa Pig Hunter. Archie este filmat din spate și nu i se vede fața, far fanii au fost extremd e entuziasmați când au văzut că micuțul pare că seamănă leit cu Harry, de la care a moștenit și părul roșcat și des.

meghanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Este prima imagine cu Archie. Ducii de Sussex nu l-au mai arătat pe fiul lor, de când a împlinit doi ani în luna mai, iar atunci au făcut publică o imagine cu el, în care e fotografiat tot cu spatele.

Cu toate acestea, Harry și Meghan nu au arătat-o publicului și pe fiica lor, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, care a venit pe lume în luna iunie, la un spital din Santa Barbara. Pe micuță nu au cunoscut-o încă nici membrii familiei regale.

Ducesa de Sussex a mai vorbit despre vremurile în care dădea audiții pentru a obține roluri în diverse filme. Ea a spus că avea o mașină veche Ford Explor Sport și la un moment dat nu mai putea deschide ușa șoferului cu cheia. „Deschideam portbagajul, mă cățăram, închideam ușa de la portbagaj în spatele meu și mă târam peste toate scaunele până la volan și apoi înapoi, așa mergeam încoace și încolo”, a spus ducesa.

Cuplul a mai vorbit anterior despre viața lor din California în timpul întâlnirii cu Oprah Winfrey care a fost difuzată în martie. „Să am un spațiu în aer liber unde să pot să mă plimb cu Archie și să ne plimbăm în familie și cu câinii. Știi, facem drumeții sau mergem la plajă, care este atât de aproape”, spunea atunci prințul Harry, 37 de ani.

„Un lucru important pentru mine este să-l plimb pe Archie cu bicicleta lui mică, este ceva ce nu am putut trăi când eram tânăr. Îl văd pe spate și are cu brațele întinse, întrebând: Palmier? Casă? a adăugat Harry, împărtășind noul vocabular al lui Archie

Meghan și Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018 și locuiesc în prezent în California, SUA, după ce s-au retras din familia regală și au renunțat la statutul de seniori regali, la începutul lui 2020.

Citește și:

Kate Middleton a avut o nouă apariție de excepție. Soția prințului William a atras toate privirile

Andreea Ibacka a povestit în premieră situația disperată prin care a trecut: ”M-au anunţat că urma să nasc în noaptea respectivă şi apoi m-au trimis înapoi la hotel”