Brian a confirmat că s-a despărțit de frumoasa lui soție după o relație de 15  ani și 10 ani de căsătorie. Însă, acesta nu a precizat dacă între cei doi mai sunt șanse de împăcare.

Actorul, în vârstă de 46 de ani,  a dezvăluit că lucrurile nu au mai mers între ei încă de la sfârșitul anului trecut.  În plus, se pare că Megan (34 de ani) deja și-a găsit alinare în brațele altui bărbat. Aceata a fost surprinsă de curând în ipostaze tandre alături de rapper-ul Machine Gun Kelly.

În weekend-ul care tocmai a trecut, actorul cunoscut din serialul ”Beverly Hills 90201” a postat un mesaj cu subînțeles pe contul său de Instagram.

Drept comentariu la o fotografie cu un fluture care se odihnește pe o floare, acesta a scris: ”Până la urmă, fluturii se plictisesc să stea pe o floare prea mult timp. Încep să se simtă sufocați. Este o lume mare și tot ceea ce își doresc este să experimenteze cât mai mult din ea”.

Brian a povestit că totul s-a schimbat între ei încă din toamna anului trecut, când acesta era la filmări de trei săptămâni a visat că Megan l-a părăsit.  „Timp de trei săptămâni era plecată la filmări și am avut un vis, așa cum visează toată lumea, dar eu de obicei nu-mi aduceam aminte ce vise.  Dar am avut acest vis că se întorcea de la muncă și că eram foarte distanți. Totul se destrămase și totul era ciudat între noi”, i-a mărturisit Brian unui prieten.

 

El  i-a dat un mesaj lui Megan în care i-a povestit ce a visat, iar actrița l-a asigurat  că totule ste bine între ei și relația lor nu s-a schimbat cu nimic.

 

Însă, după ce s-a întors Megan era foarte schimbată. Brian a decis să o lase câteva săptămâni să-și revină după nopțile grele de filmări. Însă, în cele din urmă ea l-a anunțat pe Brian, cu care se întâlnește de la 18 ani, că vrea să se despartă, pentru că și-a dat seama că are nevoie de o perioadă în care să fie singură. Megan și Brian au convenit amândoi să se „separe pentru o perioadă scurtă”, dar cei doi nu s-au mai împăcat de atunci.

Cu toate acestea, actorul spune că nu poate să fie supărat pe ea și o va iubi mereu. „O voi iubi mereu. A fost prietena mea cea mai bună timp de 15 ani și nu vrau să pierd acest lucru”, a declarat Brian.

 

Megan Fox și Brian Austin Green, care au împreună trei copii, Noah Shannon (7 ani), Bodhi Ransom (4 ani) și Journey River (3 ani), au mai avut tentative să se despartă de-a lungul relației lor. Ultima dată, Megan a intentat divorț înainte de cel de-al treilea copil, dar cei doi s-au împăcat chiar înainte de nașterea lui Journey River.

 

Citește și: