Relația lui Meghan cu rapperul Machine Gun Kelly(30 de ani), care e cu patru ani mai tânăr, pare din ce în ce mai seriosă. Deși formează un cuplu abia de câteva luni și nici măcar nu a divorțat încă de soțul ei, cei doi se pare că au deja planuri să meargă în fața altarului.

Totul a ieșit la iveală, după ce superba a fost surprinsă recent de paparazzi, în New York, cu un inel uriaș de logodnă pe inelarul de la mâna stânga. Actrița este îndrăgostită lulea de noul ei partener și lucrurile între ei par să se miște destul de repede. În ciuda faptului că este căsătorită încă cu Brian, ea nu se sfiește să se afișeze fericită în brațele noului ei iubit. Cei doi sunt de nedespărțit și își petrec aproape tot timpul împreună.

Megan Fox and Machine Gun Kelly return to their New York hotel ahead of his performance on Saturday Night Live this weekend.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Megan și Brian (47 de ani) au avut o relație cu multe despărțiri și împăcări, dar de data aceasta lucrurile par să fie definitive între ei. Au împreună trei copii, Noah, 8 ani, Bodhi, 6 ani și Journey, 4 ani, iar actrița a cerut custodie comună.

Megan a scris în actele de divorț că ei s-au separat în noiembrie 2019, în timp ce Brian spunea că pe 5 martie 2020 lucrurile s-au încheiat oficial între ei după aproape 10 ani de căsătorie, precizând că actrița a vrut o pauză în relația lor, însă el spera că lucrurile vor reveni la normal, dar nu a fost așa. Cu toate acestea, amândoi și-au refăcut viața.

Megan Fox are o relație cu rapperul Machine Gun Kelly, după ce s-au cunoscut la filmările peliculei ‚Midnight in the Switchgrass’, iar cântărețul a explicat că între ei a fost dragoste la prima vedere. În luna martie, actrița apărea într-un videoclip al artistului, , intitulat „Bloody Valentine”.

Starul din Beverly Hills 90210 a trecut și el foarte repede de despărțirea de Megan Fox și a început o relație cu fotomodelul australian, Tina Louise, în vârstă de 39 de ani. Dacă la început circulau doar zvonuri despre idila lor, lucrurile au devenit seriose între ei și nu se mai feresc de ochii curioșilor.