Cei doi s-au cunsocut pe platoul de filmare. Megan, acum în vârstă de 33 de ani, filma pe atunci serialul ”Hope and Faith”, iar Brian, în vârstă de 46 de ani, a fost invitat să joace într-un episod.

Megan a simțit pentru el o atracție instantanee și s-a comportat în consecință, făcându-i actorului avansuri în mod repetat. Numai că Brian, ieșit dintr-o relație de lungă durată, nu era pregătit pentru ceva serios, nu era pregătit să se implice, a dezvăluit chiar el recent.

În plus, era conștient de diferența mare de vârstă și de faptul că Megan era foarte tânără. Avea doar 18 ani. Totul se întâmpla înainte ca Megan să devină o bombă sexy care să fure mințile tuturor bărbaților.

”Nu se poate întâmpla așa ceva în veci. N-o să se întâmple, nu se poate!”, își amintește actorul că gândea legat de o posibilă relație cu Megan.

Însă ea a fost foarte insistentă – Mulțumesc lui Dumnezeu!”, a mai declarat Brian.

Abia când ea s-a dat bătută, spunând că va lua în considerare alte opțiuni pe care le are din alte părți, dându-i de înțeles că se va întâlni cu alți bărbați, Brian a realizat că îl deranjează foarte mult asta și că nu poate accepta.

A foist momentul când a ”cedat”. Iar de atunci formează un cuplu. Un cuplu care a avut momentele lui proaste, după cum ambii recunosc. Au început să iasă împreună în 2004, doi ani mai târziu erau logodiți. În 2009 s-au despărțit pentru scurtă vreme. Au reluat însă relația, iar în 2010 s-au căsătorit.

Între timp, Megan a devenit de trei ori mamă. Cei doi au împreună trei băieți: Noah, de 6 ani, Bodhi, de 5 ani, și Journey, de 3 ani.

Vezi și Gata! S-a lansat continuarea serialului Beverly Hills 90210! Cum arată actorii în prezent și cine este marele absent. Vezi și clipul de promovare

Citește și: