La doar 35 de ani, Megan Fox se pregătește să meargă în fața altarului pentru a doua oară. Frumoasa actriță a fost cerută în căsătorie de rockerul Machine Gun, într-un peisaj paradisiac din Puerto Rico. Însă, ea a reușit să șocheze pe toată lumea după ce a dezvăluit că ea și artistul și-au băut reciproc sângele.

“În iulie 2020 am stat sub acest copac banyan. Am cerut magie. Nu știam prin ce durere vom trece împreună într-o perioadă atât de scurtă, frenetică. Nu eram conștienți de muncă și de sacrificiile pe care relația noastră le cerea, dar eram intoxicați de iubire. Și de karma. Acum, la un an și jumătate de atunci, după ce am mers prin iad împreună, după am râs mai mult decât îmi imaginam posibil, m-a cerut în căsătorie. Și, că în orice altă viață înainte de asta și de după asta, am spus da… Și apoi ne-am băut reciproc sângele”, a scris și Megan Fox.

Deși de obicei inelul de logodnă are o singură piatră, artistul a povestit de ce inelul iubitei sale este unul special.

inel meghaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

“Da, în viață asta și toate celelalte”. Sub aceleași ramuri de copac unde ne-am îndrăgostit, am adus-o din nou că să o cer în căsătorie. Știu că în mod tradițional trebuie să fie un singur inel, însă am făcut un design special cu Stephen Webster, ca să fie doua – un smarald (asociat zilei ei de naștere) și un diamant (piatra asociată zilei mele de naștere), așezate pe doua benzi magnetice care se atrag”, a scris Machine Gun pe Instagram.

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au cunoscut în martie 2020, când au lucrat împreună la filmul „Midnight în the Switchgrass” și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare. Megan era atunci căsătorită cu Brian Austin Green, cu care are și trei băieți, dar s-a îndrăgostit lulea de rocker, pentru care a decis să-și părăsească familia. În noiembrie 2020, divorțul dintre ea și Brian a fost finalizat, deși actorul a tot sperat că Megan se va întoarce la el.