Meg Ryan nu a mai fost pozată din noiembrie 2022, cu câteva zile înainte de a împlini 61 de ani. Zilele trecute, a afișat o față incredibil de netedă. Aceasta l-a sprijinit pe actorul Michael J. Fox, bolnav de Parkinson încă de la 29 de ani, la o proiecție a viitorului său documentar, „Still”.

Meg Ryan, de nerecunoscut la prima ieșire din ultimele șase luni

Meg Ryan și Michael J. Fox. Foto: Profimedia

Blonda și-a păstrat coafura cu cărare pe mijloc pe care a purtat-o atât de des de-a lungul timpului. S-a îmbrăcat lejer, dar cu stil și a fost cu zâmbetul pe buze la evenimentul ținut la New York.

Meg Ryan a negat că ar avea operații estetice. Ce spune, însă, un chirurg plastician

De-a lungul timpului, Meg a negat că ar avea vreo operație estetică. Acum a venit în fața tuturor destul de transformată, cu un chip plin și o piele fără riduri. În urmă cu 10 ani începea să fie bănuită de intervenții estetice și chiar că și-ar fi „înghețat” fața cu ajutorul injecțiilor cu botox. „Nu acord atenție (speculațiilor-n.r.), sinceră să fiu”, spunea ea pentru revista Porter, în 2015.

meg ryan colaj
Meg Ryan, în mai 2023 vs. 1987. Foto: Profimedia

Un an mai târziu, un chirurg plastician a analizat, pentru Hollywood Life, chipul actriței, spunând că are „prea multe modificări”. „Cel mai evident lucru pe care l-a făcut este o umplere a pomeților sau un transfer de grăsime în obraji. Este cu siguranță prea mult pentru pomeții ei. Când zâmbește, toate acele fillere se mișcă în sus și îi fac ochii să pară mai mici”.

Cum a ajuns Meg Ryan să fie poreclită „răsfățata Americii”

meg ryanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Meg Ryan, pe numele ei real Margaret Mary Rmily Anne Hyra, s-a născut în 19 noiembrie 1961. A urmat Facultatea de Jurnalism în New York și s-a întreținut apărând în diverse reclame. A debutat în actorie la începutul anilor ’80. A avut un rol mic în „Top Gun” și a jucat apoi în două filme cu Dennis Quaid, cel care i-a fost soț și cu care are un băiat.

În 1989, Meg Ryan a jucat în „When Harry Met Sally”, rolul care i-a adus nu numai recunoașterea internațională, dar și nominalizări la premii importante. Au urmat alte proiecte de succes, precum și includerea în lista celor mai frumoși oameni din lume. Tocmai apariția în multe comedii romantice a făcut-o atât de plăcută în ochii publicului și i-a adus porecla „răsfățata Americii”.

Meg Ryan, copleșită de faimă

În 2018, Meg Ryan spunea că nu și-a dorit niciodată acest titlu și că faima generată de rolul din „Sleepless în Seattle” a fost copleșitoare. De atunci a început să-și dorească să se retragă din showbiz.

„N-am vrut niciodată să fiu actriță. Ideea de a fi o persoană faimoasă, întreaga treabă, m-a făcut să mă simt ca un martor la toată agitația. Nu m-am simțit în mijlocul evenimentelor și cred că asta a fost un lucru bun. Când ești catalogată în vreun fel, precum ‘răfățata Americii’-nici nu am știut ce înseamnă. Nu înseamnă neapărat că ești inteligent, sexy, complicat sau orice altceva. Este o etichetă”, spunea actrița, acum cinci ani, conform Deadline.

Citește și: A încercat să-și șteargă câțiva ani de pe chip, însă nu a reușit decât să se mutileze. Meg Ryan este astăzi de nerecunoscut

Citește și: Meg Ryan și John Mellencamp au rupt logodna. Au anulat planurile de nuntă și și-au spus „Adio”

Citește și: Imagini rare cu Meg Ryan și fiica ei adoptată: ”A fost o loterie. Mi-a fost dat un copil oarecare”