Marea doamnă a cinematografiei românești rămâne în continuare sub stricta supraveghere a medicilor. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Spitalului Elias, care au făcut și noi precizări despre modul în care a evoluat starea de sănătate a actriței.

Tamara Buciuceanu, una dintre cele mai talentate actrițe și iubite din România, le-a dat de curând motive de îngrijorare fanilor și apropiaților săi. Aceasta a fost internată de urgență, joi, după ce problemele cardiace de care suferea s-au înrăutățit.

La patru zile, de când actrița se află la secția de Terapie Intensivă, din cadrul Spitalului Elias din Capitală, reprezentanții insituției au făcut noi precizări despre starea de sănătate a acesteia.

“Va mai rămâne internată câteva zile la noi, în acest moment e bine, se alimentează, vorbeşte, dar a înţeles ca trebuie să mai rămână cu noi câteva zile. Am chemat echipa de cardiologi, o să o revadă la prânz după ce mai ies nişte analize şi o sa ne spună dacă o mută sau nu (în salon – n.r). Nu s-a luat decizia de mutare încă, deocamdată este tot în Terapie Intensivă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Citește și: